سال انتشار: 1399
محل انتشار: ششمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
کد COI مقاله: SPORTCONF06_054
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 113
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر 8 هفته تمرینات ثبات مرکزی برکنترل پاسچر پویا زنان سالمند شهرستان تبریز
چکیده مقاله:
سالمندی پدیده ای جهانی است که در آینده نزدیک به عنوان یکی از مهم ترین چالش های اجتماعی و رفاهی کشورهای در حال توسعه مطرح خواهد گردید بنابراین هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر 8 هفته تمرینات ثبات مرکزی بر کنترل پاسچر پویا زنان سالمند می باشد. پژوهش حاضر به صورت نیمه تجربی می باشد جامعه آماری این تحقیق شامل سالمندان شهرستان تبریز بودند. نمونه های تحقیق و روش گزینش آنها از بین 95 زن سالمند با سن 60 تا 75 سال از بین افرادی که با معیارهای ورود به تحقیق غربالگری شده اند 24 نفر به عنوان نمونه آماری به شکل تصادفی هدفمند به دو گروه تجربی 12 نفر و کنترل 12 نفر انتخاب شدند. گروه تجربی پروتکل تمرینی ثبات مرکزی را به مدت 8 هفته انجام دادند. برای مقایسه داده ها از آزمون تی همبسته و تی مستقل در سطح معناداری P‹0.05 استفاده شد. نتایج این پژوهش نشان داد که تمرینات ثبات مرکزی روی کنترل پاسچر پویا، تاثیر مثبتی P‹0.05 دارد. با توجه به نتایج به دست آمده می توان نتیجه گرفت که تمرینات ثبات مرکزی با پروتکل تمرینی ارائه شده در تحقیق حاضر برارتقاء تعادل پویا سالمندان زن موثر بوده است.
کلیدواژه ها:
ثبات مركزي،سالمندان،ياسچر يويا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1031651/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفری، شکوه و اقدسی، محمد تقی،1399،تاثیر 8 هفته تمرینات ثبات مرکزی برکنترل پاسچر پویا زنان سالمند شهرستان تبریز،ششمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1031651
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، جعفری، شکوه؛ محمد تقی اقدسی)
برای بار دوم به بعد: (1399، جعفری؛ اقدسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر شش هفته تمرینات ثبات مرکزی بدن بر حس عمقی در دانشجویان دختر دارای ناپایداری مچ پا در دانشگاه باهنر کرمان
- تاثیر تمرینات حس عمقی با تخته تعادل بر حفظ تعادل ایستا و پویای کودکان با اختلال اتیسم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی مدل رگرسیونی مدیریت زمان و بهبود سازمانی در مدیران ورزشی ادارات استان خراسان جنوبی
- بررسی مدل رگرسیونی سرمایه روانشناختی و رضایتمندی نیروهای داوطلب در رویدادهای ورزشی آموزش و پرورش
- پاسخ های ارگان پوست انسان به فعالیت های پویا
- تاثیر تمرینات پلیومتریك بر تعادل و حس عمقی زانو و مچ پای نوجوانان پسر والیبالیست
- تغییرات سلامت عمومی، هویت ورزشی، انگیزه ورزشی و سازگاری اجتماعی –فردی در دانش آموزان پسر غیر ورزشکار پس از تمرینات هوازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.