سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: FSACONF03_010
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 256
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روش های کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیه ای سبوس گندم
چکیده مقاله:
سبوس گندم منبعی ارزان و غنی از فیبرهای رژیمی، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی است و دارای فعالیت آنتی اکسیدانیبالایی می باشد، اما وجود ترکیب ضدتغذیه ای اسید فیتیک در آن مانع از زیست دسترس پذیری به مواد معدنی همچون آهن،منیزیم، کلسیم و روی، ویتامین ها و پروتئین های موجود در مواد غذایی می گردد. پیش فرآوری سبوس سهم به سزایی در کاهشترکیبات ضدتغذیه ای و افزایش ترکیبات مفید همچون ترکیبات فنولی، آرابینوزایلان های محلول، ترکیبات آنتی اکسیدانی و زیستدسترس پذیری به مواد معدنی ایفا می کند. روش های مختلف همچون کاهش اندازه ذرات، انکوباسیون با آرد مالت، تخمیر،هیدروترمال، اتوکلاوو و اکسترود کردن و تیمار با آنزیم؛ جهت کاهش اسید فیتیک مورد استفاده قرار می گیرند. فرآیند کاهشاندازه ذرات با افزایش غلظت ذرات لایه آلرون با اندازه کوچکتر، فرآیند تخمیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک و مخمر باکاهش pH و فعال سازی آنزیم های داخل سلولی و میکروبی، فرآیندهای هیدروترمال و اتوکلاوو کردن همراه با تنظیم pH و اکسترودکردن به ترتیب با اعمال حرارت و فشار توام با حرارت، حرارت و نیروی برشی، انکوباسیون با آرد مالت و تیمار آنزیمی ازطریق فعالیت آنزیم هایی همچون فیتاز موجب کاهش اسید فیتیک می گردند. تلفیق روش های مختلف فرآوری سبوس گندمبایکدیگر تاثیر بهتری در کاهش اسید فیتیک و افزایش ترکیبات مغذی خواهد داشت.
کلیدواژه ها:
اسید فیتیک، مواد معدنی، سبوس گندم، پیش فرآوری، ضد تغذیه ای
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1010581/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پارسا، پریسا و مظاهری طهرانی، مصطفی،1398،بررسی روش های کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیه ای سبوس گندم،سومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی،،،https://civilica.com/doc/1010581
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، پارسا، پریسا؛ مصطفی مظاهری طهرانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، پارسا؛ مظاهری طهرانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تأکید بر جوامع روستایی
- مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
- بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
- مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
- مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.