سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: ISADMC02_162
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,191
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر اختلاط پلیمر با ماسه بادی به منظور احیای بیولوژیک خاکهای بیابانی برای پیشگیری از فرسایش
چکیده مقاله:
خطر فرسایش خاک امروزه بطور جدی خاکهای مناطق جهان و ایران را خصوصا در مناطق خشک و بیابانی تهدید می کند براساس نقشه پوشش گیاهی سطح اراضی بیابانی کشور به 32/5 میلیون هکتار بالغ می شود که از این مقدار 19/5 هکتار تحت فرسایش بادی و حدود 6 میلیون هکتار را کانونهای بحرانی فرسایش بادی و اراضی تحت تاثیر آن تشکیل میدهند با توجه به اهمیت موضوع و نقش پوشش گیاهی جهت جلوگیری از فرسایش درمناطق خشک و بیابانی گیاه از طرفی و همچنین کمبود آب و بارندگی از طرفی دیگر سعی شده دراین تحقیق با استفاده از پلیمرهای سنتزی سوپرجاذب به چگونگی عملکرداین مواد بر استقرار و رویش پانیکو Panicum antidotale در خاکهای ماسه ای بیابانی پرداخته شود. پلیمر مورد استفاده دراین بررسی از نوع پلی اکریل امید با نشان تجارتی سوپر اب A200 بوده که در مقایسه با ماسه بادی و خاک رس بدون پلیمر به ترتیب به عنوان شاهدهای 1 و 2 درکشت گلدانی به مدت سه سال در فضای باز موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور مورد بررسی قرار گرفت. نسبت اختلاف پلیمر با ماسه بادی به مقدار 0/2 ، 0/6 و 1/0 درصد وزنی بود میزان آبیاری در تمامی تیمارها به اندازه ظرفیت زراعی گلدانهای تیمار ماسه بادی بدون پلیمر در فاصله زمانی هفت روز یکبار انجام شد. وضعیت زنده مانی بوته ها در کشت سال اول بین تیمارها 80 تا 100 درصد بود. از آنجا که میزان بارندگی پاییز و زمستان در سال اول با توجه به گنجایش گلدانها برای ذخیره نزولات جوی امکان تامین و ذخیره سازی آب لازم را میسر می ساختند از انجام ابیاری در سال دوم خودداری شد شرایط دیم که به موجب آن گیاهان باقیمانده از سال اول تا اوایل بهار زنده ماندند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ISADMC02_162 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/101041/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بانج شفیعی، شهرام،1389،بررسی تاثیر اختلاط پلیمر با ماسه بادی به منظور احیای بیولوژیک خاکهای بیابانی برای پیشگیری از فرسایش،دومین همایش ملی فرسایش بادی و طوفانهای گرد و غبار،یزد،https://civilica.com/doc/101041
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، بانج شفیعی، شهرام؛ )
برای بار دوم به بعد: (1389، بانج شفیعی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- - الهدادی، ایرج. بدانی، فیروزه. اکبری، غلامعباس. بهبهانی، محمود رضا ...
- الهدادی، ایرج. موذن قمصری، بهروز. اکبری، غلامعباس. ظهوریان مهر، محمد ...
- -انج شیعی، شهرام. رهبر، اسماعیل (1382). بررسی نوعی پلیمر آبدوست ...
- بانج شی شهرام، رهبر، اسماعیل، خاکساریان، فرهاد (1385). اثر نوعی ...
- حقایقی مقدم، سید ابوالقاسم (1382). بررسی امکان استفاده از مواد ...
- خلیلپور، ا.، 1381. بررسی کاربرد لیمر سوپرجاذب برای حفاظت خاکهای ...
- -رهر، اسماعیل (1366). اثر توام پارهای از ویژگیهای فیزیکی خاک، ...
- Banedjschafie, S., Herzog, H. (Humbo ldt-Universitat zu Berlin), 2006. Wirkungen ...
- Gehring, J. .M. Lewis, A. J., III, 1980. Effekt of ...
- Dehgan. B., 1 995: Using polymers in landscape trees- preliminary ...
- Dehgan. B., Yeager. T.H., Almira. F.C., 1994. photinia and podocarpus ...
- Hittermann, A., Reise, K., Zomorrodi, M., Wang, S., 1997. The ...
- Hittermann. A., Zommorodi. M., Reise. _ 1999. addition of hydrogels ...
- Mohana Raju, K., Padmanabha Raju, M., Murali Mohan, Y., (2002): ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت آب مجازی راهکار مقابله با کم آبی کشورهای خشک و نیمه خشک
- چالش های ریزگردها و راهکارهای مقابله با آن در ایران و جهان
- بررسی اجمالی تجارت آب مجازی در استان گلستان
- نقش باد شکن در مهار و کنترل فرسایش بادی (مطالعه موردی منطقه رضا آباد خوارتوران :استان سمنان)
- شناسایی مهم ترین عوامل موثر بر تشدید طوفان های گردوغبار در استان یزد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر پدیده ENSO بر بارشهای زمستانه ایران
- تحلیل و بررسی رابطه نوسانات رطوبت سطحی خاک ها با وقوع خشکسالی های اخیر و نقش آنها در بی ثباتی و تشدید فرسایش سطوح دامنه ها، با استفاده از شبکه عصبی مطالعه موردی : حوضه اذرشهر چای (واقع در دامنه های غربی کوهستان سهند، شمال غرب ایران)
- بررسی الگوی زمانی و مکانی خشکسالی هواشناسی در استان مازندران با استفاده از شاخص استاندارد شده بارش
- تحلیل و برآورد خشکسالی استان کردستان با تاکید بر ایستگاه سنندج
- بررسی پدیده خشکسالی با استفاده از تحلیل داده های بارش، منطقه مورد مطالعه: 48 سال داده های بارش شهرستان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- هواشناسی کشاورزی و فرصت های پیش رو (۲)
- بررسی تطبیقی و تقنینی بحران آلودگی هوا در کلانشهرهای کشور (۱ . بررسی تطبیقی وضع آلودگی هوای کلانشهرهای ایران با کشورهای منتخب)
- بررسی تطبیقی و تقنینی بحران آلودگی هوا در کلانشهرهای کشور (۲ .آسیب شناسی قوانین آلودگی هوای کشور)
- بررسی تطبیقی و تقنینی بحران آلودگی هوا در کلان شهرهای کشور (۳ . اصلاح قوانین و مقررات کنترل آلودگی هوا با هدف افزایش اثربخشی)
- بررسی تطبیقی و تقنینی بحران آلودگی هوا در کلان شهرهای کشور (۴ . مبارزه با بحران آلودگی هوا از طریق کاهش انتشار آلاینده ها از منابع اصلی: تحلیل هزینه فایده و طراحی نظام مالی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.