سال انتشار: 1389
محل انتشار: هویت شهر، دوره: 4، شماره: 6
کد COI مقاله: JR_HOVIAT-4-6_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 89
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عوامل محیطی موثر در نوسازی بافت های فرسوده شهری به منظورافزایش امنیت محلی (نمونه موردی: بافت فرسوده محله نعمت آباد منطقه 19 تهران)
چکیده مقاله:
بافت های فرسوده به دلیل عدم توجه و از بین رفتن حس تعلق، زمینه لازم برای آسیب های اجتماعی را فراهمآورده اند. یکی از اهداف معماری بناها، حفظ ایمنی و آرامش است که از طریق گسترش امنیت کالبدی حاصلمیشود. بر این اساس معماری باید محیط های انسان ساخت را بدانگونه طراحی کند که از ظرفیت کافی جرمخیزی برخوردار نباشند. رویکرد جلوگیری از جرایم شهری با تکیه بر طراحی محیطی (CPTED) زمینه لازمجهت کاهش جرایم را فراهم آورده است. محدوده نعمت آباد دارای مشکلات حاد در زمینه وقوع جرایم وگستردگی آن میباشد که وجود زمینهای خالی و رها شده باعث تشدید این معضل شده است. در این پژوهش بااستفاده از نتایج حاصل از پرسشنامه که توسط ساکنین تکمیل گردیده، سعی بر این است تا ضمن شناساییمکان های دارای معضل عوامل محیطی موثر بر ایجاد این مکان ها شناسایی و راهکارهای طراحی محیط ارایه شود.
کلیدواژه ها:
بافت فرسوده، امنيت، جلوگيري از جرايم شهري، نعمت آباد- تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1004523/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عسگری تفرشی، حدیثه و ادیب زاده، بهمن و رفیعیان، مجتبی و حسینی، سیدابراهیم،1389،بررسی عوامل محیطی موثر در نوسازی بافت های فرسوده شهری به منظورافزایش امنیت محلی (نمونه موردی: بافت فرسوده محله نعمت آباد منطقه 19 تهران)،،،،،https://civilica.com/doc/1004523
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، عسگری تفرشی، حدیثه؛ بهمن ادیب زاده و مجتبی رفیعیان و سیدابراهیم حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1389، عسگری تفرشی؛ ادیب زاده و رفیعیان و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Evaluation particularity of morphological traits of Ocimum basilicum L to Mycorrhizal symbiosis and use Organic fertilizers
- بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گیاه مرزه بر باکتری های دخیل در بیماری های پریودنتال
- بررسی سیستماتیک بر مهم ترین گیاهان دارویی و جایگاه بین المللی استفاده ازآنها در درمان بیماری ها
- سرزندگی در فضاهای شهری با تاکید بر مقوله کرونا
- بررسی نحوه ی عملکرد سازمان های مرتبط بامدیریت بحران شهری در برابر زلزله (نمونه ی موردی :شهرقزوین)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.