مقالات کنفرانسهای داخلی
- چالشهای آینده افزایش جمعیت و تاثیر آن بر امنیت غذایی و جمعیت میکروبیوم ارائه شده در همایش ملی فرزندآوری و افزایش جمعیت، چالش ها و راهکارها (1403)
- شناسایی چالش ها و راهکارهای افزایش جمعیت و فرزندآوری از منظر علم ژنتیک ارائه شده در همایش ملی فرزندآوری و افزایش جمعیت، چالش ها و راهکارها (1403)
- بررسی اثرات و خواص گیاه خرفه از دیدگاه اسلام و ائمه اطهار(ع) ارائه شده در اولین همایش ملی گیاهان داروئی تحقیق، توسعه و کاربرد در امور پزشکی و طب سنتی (1402)
- جایگاه زنبور عسل و عسل در قرآن کریم و احادیث ائمه معصومین علیهم السلام ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهشهای میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی (1400)
- ارزیابی خواص سلامتی بخش پروبیوتیک ها در سیستم های درون زیست و برون زیست ارائه شده در اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست (1396)
- جداسازی باکتری لاکتوباسیلوس از فرآورده های لبنی سنتی شهرستان مهاباد ارائه شده در سومین کنفرانس ملی تازه های سلولی مولکولی و اولین سمپوزیوم بین المللی ژنو میکس و پروتئومیکس (1396)
- بررسی فراوانی باکتری سالمونلا در محصولات لبنی سنتی شهرستان مراغه به روش کشت و سروتایپینگ ارائه شده در اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوین ایران (1394)
- بررسی میزان آفلاتوکسین M1 به روش ELISA در ماستهای مصرفی شهر تبریز ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- بررسی میزان آفلاتوکسین M1 به روش ELISA در شیر پاستوریزه مصرفی شهر تبریز ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- بررسی تاثیر خواص فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط سیب و موز پروبیوتیک در طول مدت نگهداری ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- تاثیر پوره موز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در کوکتل آب سیب ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- شناسایی مولکولی ژن های gyrB و oprL در باکتری های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از موارد ورم پستان گاو در شهر مراغه (استان آذربایجانشرقی، ایران) در سال ۱۴۰۱ منتشر شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (1403)
- بررسی فراوانی ژن-های حدنصاب احساس (Quorum Sensing) درباکتری های پسودوموناس آئروژینوزاجدا شده از موارد ورم پستان گاوی منتشر شده در مجله تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی (1403)
- بررسی عیار پادتن حاصل از واکسن های رایج نیوکاسل در بلدرچین های ژاپنی منتشر شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (1402)
- بررسی فراوانی ژن های sitA، iutA و irp۲ در باکتری های اشریشیاکلی جداشده از موارد کلی باسیلوز طیور در شهر تبریز در سال ۱۴۰۰ منتشر شده در دوفصلنامه تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی (1402)
- بررسی شیوع سرمی طاعون نشخوارکنندگان کوچک در گوسفندان و بزهای استان گیلان در سال ۱۴۰۱ منتشر شده در دوفصلنامه تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی (1402)
- Evaluation of antibiotic resistant and molecular identification of Escherichia coli isolates from poultry colibacillosis in Tabriz city during ۲۰۲۰ منتشر شده در مجله دامپزشکی پایه و بالینی (1401)
- بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های سودوموناس آئروژینوزا بدست آمده از موارد ورم پستان گاو در شهر تبریز منتشر شده در نشریه میکروبیولوژی دامپزشکی (1401)
- بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز منتشر شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی (1398)
- Investigating Antibacterial Effect of Thyme (Thymus persicus) and Pennyroyal (Mentha longifolia) Alcoholic and Aqueous Extracts against Isolated Bacteria from Domestic Cheeses منتشر شده در مجله علوم پیشرفته زیست پزشکی (1397)
- Investigation of Contamination Rate and Determination of Pattern of Antibiotic Resistance in Coagulase Positive Staphylococcus aureus Isolated from Domestic Cheeses in Maragheh, Iran منتشر شده در مجله تحقیقات پاتوبیولوژی (1397)
- جداسازی و تشخیص مولکولی سالمونلا از محصولات لبنی محلی شهرستان مراغه، سال ۱۳۹۴ منتشر شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم (1396)
- بررسی بقایای آنتی بیوتیک در شیرهای پاستوریزه و محلی شهرستان های مراغه و بناب به روش چهار پلیتی (FPT) منتشر شده در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام (1395)
- بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس منتشر شده در فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی (1395)
- مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیاکلی (O(157):H(7 منتشر شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی (1393)
- بررسی میزان شیوع سرمی سیتومگالوویروس در اهداکنندگان داوطلب خون استان اردبیل منتشر شده در مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی – مولکولی (1393)
- بررسی شیوع سرمی عفونت ناشی از اورنیتوباکتریوم رینوتراکیال در گله های طیور تخمگذار شهرستان تبریز منتشر شده در نشریه میکروبیولوژی دامپزشکی (1392)