نگاهی بر قوانین موجود در کسب و کار الکترونیکی و بر بستر وب

25 شهریور 1403 - خواندن 3 دقیقه - 176 بازدید



دانشگاه پیام نور (همه مراکز) 



 نگاهی به قوانین کسب و کار الکترونیکی :


1. در کسب و کار الکترونیکی ماندگاری به معنای عام وجود ندارد . کاری که در یک ماه انجام شده ممکن است در ماه دیگر به طور کلی حذف شود. کسب و کار الکترونیکی در ابتدای راه قرار دارد و برنامه ریزان نیازمند کسب تجربه هستند.

2. مزیت به پیشتازان در این نوع کسب و کار می رسد . به مصداق دنیای واقعی پرنده ای که اول به طعمه برسد آن را میگیرد . در تجارت الکترو نیکی نیز چنین حالتی وجود دارد. اقتصادهای تجارت الکترونیکی با یک حاشیه کوچک و اولیه در بازار می توانند یک مزیت بلند مدت با ارزشی را فراهم آورند. اینترنت مزایای بسیاری را برای عده زیادی از نقش آفرینان در یک بازار فراهم می سازد.

3. موفقیت گاهی به سرعت از دست می رود. هر چه قدر سرعت داشته باشید باز به اندازه کافی سریع نیستید. قبلا ((بزرگ ، کوچک را می بلعید)) ما امروز (سریع ، کند) را می بلعد. رقابت، سازمانها را بلافاصله مواجه با تصمیم گیری سریع ایجاد خدمات و محصولات جدید در زمان اعلام شده ، حرکت با شتاب به سمت بازارها و پاسخ به اقدامات رقابتی می کند. نگرش قدیمی(( آماده ،هدف ،آتش)) با ((آتش ، آماده ، هدف)) جایگزین می شود.

4. قیمت تمام شده محصولات تحت فشار دائمی قرار داشته و نوسان دارند .هزینه پایین تر ساختار سازمان های مبتنی بر اینترنت به آنها اجازه می دهدتا محصولاتشان را نسبت به سازمان های سنتی پایین تر قیمت گذاری کنند و اینترنت مقایسه خرید فوری را در سایت های مقایسه خرید داخلی همانند ((ترب )) و یا (( دیجی کالا ))فراهم می کنند اینترنت بر سودهای اضافی که به علت کمبود زمان یا اطلاعات لازم برای پیدا کردن فروشنده با پایین ترین قیمت برمشتریان تحمیل می شود فشار وارد می کند.

5. مکان و فضای مطرح نیست . در گذشته افرادی را که سازمان ها استخدام می کردند تولید کنندگان و فروشندگان عموما توسط مکان جغرافیایی تعیین می شدند. برای مثال، سازمان ها کارکنان خود را ترغیب میکردند که در نزدیکی محل کار خود زندگی کنند . اکنون کارفرمایان در محله ای دوربه بهترین و باهوش ترین افراد دسترسی دارند و افراد با استعداد هرگز مجبور به ترک محل سکونتشان برای تعقیب فرصت های شغلی به مکان های خیلی دور نیستند.

6. اطلاعات منسجم بواقع همه چیز است. اینترنت و اینترانت ها روشی را که اطلاعات به درون سازمان ها انتقال پیدا می کرده اند را تغییر داده اند. سیتم های اطلاعاتی باز و منسجم سلسله مراتب های سازمانی سنتی را دور میزنند و برای کارمندان و مدیران کار پیگیری پروژه ها را تسهیل تصمیم گیری درونی را همگانی و سازمان ها را به تولید کنندگان ، سرمایه گذاران ، مدیران و مشتریان متصل می کنند.