مدیریت عملکرد الکترونیکی

7 اردیبهشت 1402 - خواندن 3 دقیقه - 529 بازدید

تکنولوژی تاثیر قابل توجهی بر بار اداری مدیریت عملکرد داشته است. استفاده از تکنولوژی در واحدهای منابع انسانی به منظور ساده سازی نظامهای این حوزه رایج است.

کابردهای تکنولوژی معمولی استفاده از اینترنت و اینترانت های شرکت برای حمایت از مدیریت عملکرد و نیز استفاده از طرف ثلث به منظور کمک به کارهای اداری روزمره میباشد.

درگروه بندی استفاده از اینترنت و اینترانت های شرکتی برای کارکرد مدیریت عملکرد ، سازمانها ممکن است فرمهای ارزیابی آنلاین ، تجزیه و تحلیل بازخورد 360 درجه یا دیگر روش ها را به کار گیرند و یا برنامه های دیگر انطباقی را به منظور کمک به مدیران در جهت درک نظامهای مدیریت عملکرد ایجاد کنند ؛ در نهایت، اینترنت یا اینترنت ممکن است برای ایجادکارت های امتیازی انفرادی به کار گرفته شوند.

از مدیریت منابع انسانی الکترونیک هم چنین میتوان در ارزیابی عملکرد ( جایی که تمامی فرایند به شکل اتوماتیک از طریق اینترنت انجام میشود ) استفاده کرد . یک نظام ارزیابی عملکرد آنلاین منجر به به خطمشی و فرایندهای استاندارد شدهای میشود که دارای معیارهای مشخصی برای سمت های مورد نظر در سازمان میباشد. یک نظام ارزیابی عملکرد آنلاین به این معناست که بیشتر کاری که قبلا توسط کارمند و مدیر انجام میشد ، حذف شده و به صورت اتوماتیک انجام میپذیرد . تمامی اطلاعات به صورت مستقیم توسط واحد منابع انسانی در شکل های الکترونیکی جمع آوری میشود . این کار منجر به صرفه جویی در زمان میشود. ابزارهای سلف سرویس به کارمندان این اجازه را میدهد تا عملکرد شخصی خود را بر مبنای نتایج ارزیابی عملکرد مدیریت کنند.

کاردی و میلر بیان میکنند که سازمانها به دلیل ویژگیهای جذابی که در ادامه به انها اشاره خواهد شد ، به استفاده از این سیستمها (نظارت عملکردی آنلاین) روی میآورند :

• صرفه جویی در زمان ، منابع و هزینه ها ( به عنوان مثال صرفه جویی در کاغذ ، زمانی که سازمان به سمت سیستمهای بدون کاغذ حرکت میکند ) ؛• درستی و صحت ( به عنوان مثال ، درخواست پاسخ های صادقانه تر ، در مقایسه با زمانی که تماسها به صورت رو در رو صورت میگیرد ) ؛• و حوزه های نظارتی وسیعتر .

مدیران هم چنین احساس می کنند که از طریق بکارگیری نظارت عملکردی آنلاین ، مزایای زیادی به خاطر بهبود کارایی ، کسب خواهند کرد.

فناوری با کمک به مدیریت عملکرد از طرق زیر ، به رضایت ارزشیابی کمک میکند:

1-ارزشیابی، عملکرد افراد را از طریق نظارت کامپیوتری تسهیل میکند، البته این تسهیل شدن باید به گونه ای باشد که مزاحمتی برای افراد ایجاد نکند و تنها از طریق جمع آوری اطلاعات عملکرد، ارزشیابی افراد صورت گیرد. بعنوان مثال، داده های جمع آوری شده از مرکز تلفن یا دادههای شغلی از قبیل نرخ خطا، زمان صرف شده برای انجام کار، تعداد تماس های تلفنی و ... داده هایی هستند که هم می توانند در محتوای شغلی و هم در محتوای ارزیابی مورد استفاده قرار گیرند.

2- فناوری بعنوان ابزاری برای تسهیل فرآیند تهیه گزارش یا تولید بازخورد عملکرد به کار گرفته می شود.