سال انتشار: 1398
محل انتشار:
ششمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران
کد COI مقاله: ICPP06_009
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 505
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله مهار گلدهی در انگور یاقوتی توسط ژن FLC
چکیده مقاله:
انگور یاقوتی به شدت مقاوم به گرما بوده و دارای یکی از متراکم ترین خوشه های انگور در دنیا می باشد. این تراکم خوشه، باعث بروز انواع بیماری ها در این گیاه می گردد . محلول پاشی اسید آبسیزیک در انگور سبب کاهش تعداد حبه ها بر روی خوشه انگور و همچنین یکنواختی رشد و اندازه حبه ها می گردد. البته این کاهش تراکم خوشه، به مرحله رشدی خوشه مربوط می باشد. از طرفی دیگر، ژن FLOWERING LOCUS C (FLC) یک فاکتور رونویسی مهار کننده گلدهی در آرابیدوپسیس است؛ در این تحقیق نقش تیمار هورمونی اسید آبسیزیک بر بیان ژن FLC در سه مرحله رشدی قبل از گلدهی، گلدهی و بعد از گلدهی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج آنالیزهای بیان ژنهای درگیر در گلدهی انگور یاقوتی، نشان از افزایش بیان ژن FLC تحت تاثیر تیمار اسید آبسیزیک دارد. افزایش بیان ژن FLC تحت تاثیر تیمار اسید آبسیزیک، بیان ژن LFY را که با همکاری ژن AP1 محرک تمایز مریستم گل هستند را سرکوب می کند. افزایش بیان ژن FLC تحت تاثیر تیمار ABA در مرحله تحریک مریستم گل به روشنی از نقش این هورمون در سرکوب گلدهی در انگور یاقوتی حکایت دارد؛ بازسازی و تحلیل شبکه ژنی مربوط به ژن های درگیر نیز انجام شد. در این شبکه ژنی، نقش کلیدی این ژن در نیاز سرمایی گیاه برای آغاز فرایند گلدهی مشاهده شده است. قبل از بهاره سازی، ژن FLC از تبدیل مریستم انتهایی به یک ساختار زایشی ممانعت می کند. پس از سپری کردن یک زمستان سرد، در بهار، بیان ژن FLC سرکوب شده و گیاهان قادر به گلدهی می شوند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICPP06_009 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/997973/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کلکلی، نوشین و امام جمعه، عباسعلی و یعثوب، شیرین و سلوکی، محمود،1398،مهار گلدهی در انگور یاقوتی توسط ژن FLC،ششمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران،یزد،https://civilica.com/doc/997973
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، کلکلی، نوشین؛ عباسعلی امام جمعه و شیرین یعثوب و محمود سلوکی)
برای بار دوم به بعد: (1398، کلکلی؛ امام جمعه و یعثوب و سلوکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر تمرین مقاومتی دایره ای کوتاه مدت با و بدون مکمل زعفران بر فیبرینوژن وویسکوزیته پلاسما در مردان جوان دانشگاهی
- پاسخ متغیرهای هموسیستیین پلاسما و شاخص آتروژنیک HDL-c،TC به یک جلسه تمرین شنای استقامتی در موش های صحرایی
- تاثیر هشت هفته تمرین تناوبی با شدت بالا (HIIT) بر برخی فاکتورهای انعقادی (تعداد پلاکت ها، PT، PTT، فیبرینوژن) و فیبرینولیز (D-dimer) در مردان جوان سالم غیر ورزشکار
- بررسی اختلال تغذیه و نارضایتی از شکل بدن در بین دختران ورزشکار
- اثر حاد تمرین تناوبی شدید بر سطوح کورتیزول در کودکان چاق و دارای اضافه وزن غیر فعال
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.