سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: JR_IJMM-12-6_006
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 183
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و ارتباط ژنهای پلی کتیدسنتاز ) PKSs ( با فعالیت ضدمیکروبی درسیانوباکتری های خاکزی لواسان
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: سیانوباکتریها منبع مطلوبی از ترکیبات دارویی جدید هستند. امروزه، بخش عمده متابولیکهای بیواکتیوجداشده از سیانوباکتریها به صورت پلیکتیدی، پپتیدهای غیرریبوزومی و یا هیبریدی از این دو هستند. بهرغم مطالعات وسیعی که تاکنون در زمینه پراکنش ژنهای پلیکتیدسنتاز ) PKSs ( انجام گرفته، هیچکدام از آنها شامل سیانوباکتریهای خاکزی لواسان نبوده است. به همین دلیل هدف از این مطالعه، ردیابی ژنهای پلیکتیدسنتاز و بررسی همبستگی حضور این ژنها با سنتز ترکیبات ضدمیکروبی است. مواد و روشکار: شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی سویه های خاکزی بعد از کشت و خالص سازی انجام گرفت. به منظور آنالیزهای فیلوژنتیک، از تکثیر ژن پلیکتیدسنتاز و رسم درختان فیلوژنتیک استفاده شد. توالیهای نوکلیوتیدی و پروتیینی در بانک ژن ثبت شدند و درنهایت، به منظور نشاندادن همبستگی حضور این ژنها با سنتز ترکیبات ضدمیکروبی، آزمایشهای آنتی بیوگرام انجام گرفت. یافته ها: نتایج حاصل از آنالیزهای فیلوژنتیک نشان داد که ژنهای 16SrRNA و دمینهای PKS شناسایی شده، بیش از 90 درصد شباهت را با نزدیکترین سویه ها در بانک ژن داشتند. همچنین نتایج حاصل از آزمایشهای زیستی آنتی بیوگرام، الگوهای متفاوت ممانعت را که نشان دهنده مواد ضدمیکروبی متنوع است، نشان داد. نتیجهگیری: براساس این نتایج، به نظر میرسد که تجزیه وتحلیل زیستی ژنهای پلیکتیدسنتاز، ممکن است تکنیک مفیدی برای ارزیابی گونه های تولیدکننده محصولات طبیعی و نقش احتمالی این کمپلکسهای آنزیمی، در بیوسنتز ترکیبت فعال زیستی باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_IJMM-12-6_006 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/992219/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، رقیه سادات و اخوان سپهی، عباس و نوروزی، بهاره،1397،شناسایی و ارتباط ژنهای پلی کتیدسنتاز ) PKSs ( با فعالیت ضدمیکروبی درسیانوباکتری های خاکزی لواسان،https://civilica.com/doc/992219
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حسینی، رقیه سادات؛ عباس اخوان سپهی و بهاره نوروزی)
برای بار دوم به بعد: (1397، حسینی؛ اخوان سپهی و نوروزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Phosphinic amides and oxadiazole ۲-oxides potential drug candidates for schistosomiasis
- Diagnosis of Helicobacter pylori by serological and invasive pathology in Shahr e kord patients
- Co-infection of Gardnella vaginalis and human papillomavirus in cervical samples: A multicenter study in Iran
- The prevalence of Symptomatic and Asymptomatic Bacterial Vaginosis in Women with Unexplained Infertility Problems
- Evaluation of antibiotic resistance pattern of Acinetobacter strains isolated from patients admitted to four hospitals in Isfahan province
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.