سال انتشار: 1389
محل انتشار: سیزهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
کد COI مقاله: ISCEE13_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,187
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تخمین ظرفیت اطلاعاتی سیستم نهان نگاری صوتی مبتنی بر یک مدل روا نشنیداری
چکیده مقاله:
در این مقاله بر آن هستیم تا با استفاده از تکنیک های تئوری اطلاعات، ظرفیت مخف یسازی داده را در یک سیستم نهان نگاری صوتی طیف گسترده مبتنی بر یک مدل روان شنیداری به دست آوریم. منظور از ظرفیت مخف یسازی داده تعداد بی تهای قابل مخفی سازی در یک صوت به شرط بازیابی بدون خطا (یا با خطای به دلخواه کوچک) از صوت مورد حمله قرار گرفته است. با مدل سازی مناسب منابع نویز به صورت جم عشونده، نشان می دهیم که با انتخاب حوزه تبدیل مناسب و جاسازی در باندهای غیرهمپوشان سیگنال میزبان می توان به شکل چشمگیری ظرفیت مخفی سازی داده را افزایش داد.
کلیدواژه ها:
نهان نگاري صوتي، مدل روان شنيداري، ظرفيت كانال مخفي سازي داده، طيف گسترده رشته مستقيم و تبدي لهاي GTC
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/99001/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:توکلی، احسان و تابنده، محمود،1389،تخمین ظرفیت اطلاعاتی سیستم نهان نگاری صوتی مبتنی بر یک مدل روا نشنیداری،سیزهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/99001
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، توکلی، احسان؛ محمود تابنده)
برای بار دوم به بعد: (1389، توکلی؛ تابنده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رفتار دینامیکی دستگاه پتک ضربه ای بمنظور طراحی فونداسیون و تکیه گاه فعال
- طراحی و ساخت سیستم هوشمند کنترل سرعت خودرو با بهره گیری از سنسور ضربان قلب برای رانندگان مصرف کننده آمفتامین
- بهره گیری از الگوریتم فاخته به منظور بهبود توازن بار در رایانش ابری
- اتوماسیون صنعتی (PLC) و کاربرد آن
- تحلیل سینماتیک و دینامیک معکوس ربات استوارت و مدل سازی دینامیکی به روش فازی سوگینو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.