سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: FSNDRG01_086
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 75
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی وضعیت مسکن در شهر های بزرگ و کوچک با توجه به افزایش مهاجرت ها
چکیده مقاله:
نیاز به تهیه مسکن زمانی در یک جامعه شکل می گیرد که تقاضا یا همان جمعیت ساکن در جامعه افزایش یابد. یکی از دلایل افزایش جمعیت در یک شهر یا کلانشهر مهاجرت از شهرهای کوچک به کلانشهرها است، در چنین مواقعی مدیران ارگان های مسئول در این بخش به فکر تهیه مسکن برای مهاجران به شهرهای بزرگ می افتند. مهاجرت از شهرهای کوچک و کمشغل به پایتخت یا شهرهای دارای اقتصاد قوی، پیشتر فقط مشکل کشورهای در حال توسعه بود اما اخیرا طیف بزرگی از کشورها از جمله قطب های اقتصادی دنیا همچون آمریکا، آلمان، انگلیس، چین و ژاپن را نیز در بر گرفته و به چالش جهانی تبدیل شده است. مهاجرت بین شهری در عمده کشورها با تنها یک هدف که آن هم یافتن شغل بهتر برای رفاه بیشتر است،انجام می گیرد. این پدیده دو آسیب جدی را متوجه کشورها می کند؛ از یکسو باعث افزایش شهرهای متروک و رشد هزینه سربار برای دولت مرکزی می شود و از سوی دیگر دولت های محلی در شهرهای اصلی را از بابت اداره جمعیت نامتوازن به بن بست می کشاند. مشکل دیگری که طی این روند به وجود می آید شهرهایی است که ساکنان خود را از دست می دهند معمولا این شهر ها شهر های کوچکی هستند که به دلیل مهاجرت جمعیت از این شهر ها به شهر های بزرگ به تدریج یه شهر های متروک تبدیل می شوند. هدف از این پژوهش بررسی وضعیت مسکن در شهرهای بزرگ و کوچک با توجه به عامل مهاجرت با استفاده از مدل swot سوات است.
کلیدواژه ها:
شهر هاي بزرگ و كوچك، مهاجرت، تامين مسكن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/989641/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسدیان، فریده و شریف جاهد، شهرزاد و حاج غلامعلی طهرانی، علی،1395،بررسی وضعیت مسکن در شهر های بزرگ و کوچک با توجه به افزایش مهاجرت ها،اولین سمینار آینده پژوهی توسعه ملی ایران در بستر جغرافیا،تهران،،،https://civilica.com/doc/989641
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، اسدیان، فریده؛ شهرزاد شریف جاهد و علی حاج غلامعلی طهرانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، اسدیان؛ شریف جاهد و حاج غلامعلی طهرانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر برنامه های عمرانی کشور (قبل از انقلاب) با تاکید بر زمین و مسکن شهری
- بررسی مفهوم مسکن و شاخص های مسکن و روشهای اساسی تامین آن
- تحلیل سیاست های تامین مسکن در برنامه های توسعه ایران: از پیش از انقلاب تاکنون
- اثر روند رو به رشد جمعیت اسلامشهر بر تغییرات کاربری اراضی این شهر
- ظرفیت های گردشگری استان و جذب گردشگران عبوری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.