سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: RCEAUD06_047
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 131
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش ظرفیت سازی اجتماعی محور در ارتقاء توانمندی سکونتگاه های غیررسمی (نمونه موردی: اسلام آباد کرج)
چکیده مقاله:
فقر شهری در پی گسترش اسکان غیررسمی همواره یکی از معضلات کشورهای در حال توسعه از جمله ایران است که از بدتر شدن اوضاع سکونتی میلیونها نفراز ساکنین کشورها حکایت دارد. آنها بدون شرایط زیستی مناسب و بدون دسترسی به درآمد کافی مجبور به سکونت خارج شهر هستند. در چنین شرایطی سکونتگاه های غیررسمی شکل گرفته و زمینه ناپایداری کالبدی محیطی اجتماعی اقتصادی است لذا مدیریت شهری و مدیریت کلان در کشورهای درحال توسعه ازجمله ایران میبایست برای شناخت بهتر از این پدیده به تبع آن به کارگیری راه حل کارامد برای کاهش اثرات مخرب و جنبه های مختلف ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی شهر گام بردارند. ارتقا کیفی و زیست محیطی سکونتگاهای غیررسمی محلات شهری با هدف توانمندسازی پیامدهای اقتصادی - اجتماعی محلات شهری- ارائه راهکارهای کالبدی – بنیادی به مدیران شهری میتواند در حل این معضل بزرگ نقش داشته باشد. با توجه به نتایج به دست آمده در این پژوهش، مشکلات اسکان غیررسمی در اسلامآباد به عدم اصلاح نظام مالی شهرداریها و شفاف نبودن مالیات دولت و عدم تعامل بین ارگانهای دولتی و از همه مهمتر نبود برنامه ریزی صحیح و مدیریت شهری یعنی نبود امکات لازم مهاجرت افراد به اسلامآباد است. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محققساختهای بود که پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ 0/192 بدست آمد و بین پاسخگویان توزیع گردید. بعد از تکمیل پرسشنامه ها با استفاده از نرم افزار SPSS (Ver 20) ضرایب آماری متناسب با نوع متغیرها با استفاده از روش همبستگی پیرسون و رگرسیون محاسبه و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
کلیدواژه ها:
توانمندسازی، تامین اجتماعی، ظرفیت سازی، حوزه درمان، سکونتگاه های غیررسمی، اسلام آباد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/989162/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بندرآباد، علیرضا و پوریوسفی، مرجان،1398،نقش ظرفیت سازی اجتماعی محور در ارتقاء توانمندی سکونتگاه های غیررسمی (نمونه موردی: اسلام آباد کرج)،ششمین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/989162
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بندرآباد، علیرضا؛ مرجان پوریوسفی)
برای بار دوم به بعد: (1398، بندرآباد؛ پوریوسفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش عوامل سرزندگی فضا در بازآفرینی بافت های ناکارآمد شهری
- بررسی تاثیر دلبستگی مکانی بر ارتقاء کیفیت فضاهای عمومی در محلات شهری (مورد پژوهی: مراکز محلات)
- تبیین مفهوم دلبستگی مکانی در روانشناسی محیط
- ارزیابی حس تعلق مکانی و عوامل موثر در محیط های فرسوده شهری مطالعه موردی محله باقرآباد رشت
- بررسی نقش ویژگی های فردی، اجتماعی و کالبدی در دلبستگی به مکان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.