سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CECCONF08_040
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 396
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و امنیت شبکه بی سیم
چکیده مقاله:
امنیت یک شبکه پیچیده است که از نظر تاریخی فقط توسط افراد با تجربه و آنهایی که آموزش کافی دیده اند مورد توجه قرار میگیرد. با اینحال، همچنان که افراد بیشتری به شبکه متصل میشوند، تعداد افرای که بایستی اصول امنیت را در دنیای شبکه شده بدانند، نیز افزایش می یابد. این مقاله براساس ماربری کامپیوتر و مدیریت سیستمهای اطلاعاتی که در خاطرم بوده است نوشته شده است و مفاهیم مرود نیاز برای آشنا شدن با بازار و خطرات و نحوه مواجه شدن با آن ها را توضیح میدهد.شبکه های کامپیوتری در چند ده ه اول وجودشان ، در اصل توسط محققان دانشگاهی برای ارسال ایمیل و توسط کارمندان شرکتها برای به اشتراک گذاری چاپگر استفاده می شدند. تخت این شرایط چندان به امنیت توجهی نمیشود. اما در حال حاضر، به دلیل اینکه میلیونها شهروند عادی نیز از شبکه ها برای بانکداری ، خرید و پر کردن فرمهای مالیاتی استفاده میکنند و روزبه روز ضعف های بیشتری پدیدار شدند. امنیت شبکه تبدیل به مشکلی با ابعاد گسترده شده است. در این تحقیق، امنیت شبکه را از چندین زاویه مطالعه خواهیم کرد.
کلیدواژه ها:
شبکه های کامپیوتری – امنیت چند سطحی – سیاست گذاری امنیتی- سیستم های تشخیص نفوذ -رمزنگاری – فایروال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CECCONF08_040 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/984819/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جهانگشته، اسماعیل و سامیر، محمد و اربابی، محمد،1398،بررسی و امنیت شبکه بی سیم،هشتمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات،بابل،https://civilica.com/doc/984819
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، جهانگشته، اسماعیل؛ محمد سامیر و محمد اربابی)
برای بار دوم به بعد: (1398، جهانگشته؛ سامیر و اربابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تدوین الگوی عوامل موثر بر خرید لوازم آرایشی حلال در ایران
- بررسی و شناسایی عوامل موثر بر تقاضا برند خارجی(لوازم آرایشی بهداشتی)
- بررسی حقوقی دستگیری ملوانان آمریکایی در آب های سرزمینی ایران
- بررسی تاثیر تشویق بر میزان یادگیری دانش آموزان (مقطع ابتدایی)
- بررسی امنیت در فناوری اطلاعات
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.