سال انتشار: 1398
محل انتشار:
کنفرانس ملی معماری و شهرسازی معاصر ایران
کد COI مقاله: ICAUCONF01_018
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 268
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش فرم بعنوان سامانه ایستا در معماری - با نمونه موردی : طرح ساختمان مرکزی صنایع فولاد خوزستان
چکیده مقاله:
دو بحران بزرگ انرژی و پیامدهای زیست محیطی ناشی از آن، بدون شک یکی از مهم ترین مسائلی است که انسان معاصر با آن روبه رو است و آینده بشریت را تهدید میکند. یکی از اصلی ترین عوامل تاثیرگذار در این میان , طراحی ساختمان های عمومی در شیوه استفاده از انرژی و کاهش تلفات آن است . ساختمان های اداری یکی از پرمصرف ترین بناهای عمومی در استفاده از انرژی است. این گونه ساختمان ها هزینه های زیادی را بابت انرژی تحمیل دولت ها میکنند. راهکارکاهش مصرف انرژی در این ساختمان ها استفاده از معماری پایدار , معماری سبز وطراحی پلان باز است که سهم بسیار زیادی در کاهش مصرف انرژی و همچنین استفاده از انرژی های تجدید پذیر دارد.بررسی روش های اداری کشور و بکار بردن روشهای نوین بجای روش های قدیمی و سنتی از اموری هستند که جهت تحول سیستم اداری لازم بنظر می رسد. طرح جاومکان از اولین مسائلی است که درتجزیه و تحلیل سیستم ها و روش های اداری لازم در یک مجتمع اداری خدماتی پرداخته می شود. استفاده همزمان از این دو معماری یعنی معماری پایدار و سبز باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و بهتر شدن کیفیت زندگی می شود. در این مقاله با همکاری مدیران شرکت فولاد برای رسیدن به معماری و پلان منطقی و استفاده از مفهوم پایداری ومعماری سبز , به ارائه راهکارهایی در زمینه استفاده از کنترل حرارت , استفاده از انرژی های تجدید پذیر و کاهش مصرف انرژی در ساختمان های اداری شرکت فولاد خوزستان پرداختیم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICAUCONF01_018 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/981239/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فریدفر، سیمین و عصاره، محمد حسن،1398،نقش فرم بعنوان سامانه ایستا در معماری - با نمونه موردی : طرح ساختمان مرکزی صنایع فولاد خوزستان،کنفرانس ملی معماری و شهرسازی معاصر ایران،اهواز،https://civilica.com/doc/981239
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، فریدفر، سیمین؛ محمد حسن عصاره)
برای بار دوم به بعد: (1398، فریدفر؛ عصاره)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد سنگ در محیط های شهری و تأ ثیر آن بر زیبایی شهر ها
- تلفیق سوانح طبیعی در طرح ریزی کالبدی ملی
- چگونگی شکل گیری مجموعه زیستی رستم آباد بعد از وقوع زلزله خرداد 1369 و اصول طراحی توسعه آن
- نقش فرم، الگو و اندازه شهر در کاهش آسیب پذیری از زلزله
- بررسی آسیب پذیری فرم شهر تهران به هنگام وقوع زلزله
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش چهارم) بررسی آسیبهای راه و ابنیه فنی- گزارش کارگروه حمل و نقل و ابنیه فنی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.