سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

راز و رمز کانسارهای مس پورفیری در کمربند مس دار کرمان با نگرشی بر ساب زون آبدر - دهج

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,106

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SMEC05_083

تاریخ نمایه سازی: 30 فروردین 1385

چکیده مقاله راز و رمز کانسارهای مس پورفیری در کمربند مس دار کرمان با نگرشی بر ساب زون آبدر - دهج

کمربند مس دار کرمان در جنوب زون ارومیه – دختر یکی از پر پتانسیل ترین زونهای مس دار ایران می باشد که تاکنون چندین مس پورفیری در آنها اکتشاف شده است. در کمربند کرمان چند محور یا ساب زون را می توان جدا کرد که از نظر ذخایر پورفیری قابل اهمیت هستند. از جمله ساب زون آبدر – دهج، سرچشمه – سیرجان و جبال بارز که در همه این ساب زونها مطالعات سیستماتیک انجام شده ، شواهد ذخایر پورفیری را روشن کرده است. در این بین ساب زون آبدر – دهک و سرچشمه – سیرجان که بخشی از زون مس دار کرمان می باشد و در شمال غرب تا مرکز آن قرار دارد، به لحاظ شواهد پورفیری از دیگر مناطق این کمبند نمود بیشتری دارند. در ساب زون سرچشمه – سیر جان پورفیریهای سرچشمه، سرکوه، دره زار و … شناخته شده اند. در ساب زون آبدر – دهج فزون بر کانسار پورفیری میدوک ، شواهد پورفیری در محدوده های آبدر، سارا، کهتوکورها، سرنو، ایجو، گود کلواری و کدر دیده می شود. خصوصیات دگرسانیهای گرمابی و سیمای ساختاری در تصاویر ماهواره ای و خصوصیات زمین شناسی و پترولوژیکی بر اساس اطلاعات موجود مانند ویژگیهای لیتولوژیکی سنگ میزبان و ارتباط توده های معدنی با هم و فاکورهای ژئوشیمیایی شامل عناصر اصلی ، همراه و ردیاب ها و تلفیق آنها در محیط GIS نشان داده اند که دو ساب زون آبدر – دهج و سرچشمه – سیرجان دارای بیشترین شواهد ذخایر پورفیری در کمربند کرمان می باشند.

نویسندگان مقاله راز و رمز کانسارهای مس پورفیری در کمربند مس دار کرمان با نگرشی بر ساب زون آبدر - دهج

فرانک پروین پور

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عل

ایرج رسا

دانشگاه شهید بهشتی

منصور قربانی

مرکز پژوهشی زمین شناسی پارس (آرین زمین) دانشگاه شهید بهشتی

مقاله فارسی "راز و رمز کانسارهای مس پورفیری در کمربند مس دار کرمان با نگرشی بر ساب زون آبدر - دهج" توسط فرانک پروین پور، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عل؛ ایرج رسا، دانشگاه شهید بهشتی؛ منصور قربانی، مرکز پژوهشی زمین شناسی پارس (آرین زمین) دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5106 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کمربند مس دار کرمان در جنوب زون ارومیه – دختر یکی از پر پتانسیل ترین زونهای مس دار ایران می باشد که تاکنون چندین مس پورفیری در آنها اکتشاف شده است. در کمربند کرمان چند محور یا ساب زون را می توان جدا کرد که از نظر ذخایر پورفیری قابل اهمیت هستند. از جمله ساب زون آبدر – دهج، سرچشمه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله راز و رمز کانسارهای مس پورفیری در کمربند مس دار کرمان با نگرشی بر ساب زون آبدر - دهج با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.