سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: SRSH02_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 273
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سامانه های پویا و مدیریت پیامدهای گردشگری
چکیده مقاله:
در دهه های اخیر، گردشگری رشدی چشمگیر داشته است. یکی از مهم ترین مسائلی که با این افزایش روزافزون گردشگری مطرح می شود، چگونگی مدیریت تاثیری است که بازدیدکنندگان بر میراث طبیعی یا فرهنگی بر جای می گذارند. هرچند افزایش تعداد بازدیدکنندگان با خود درآمد بیشتری را به همراه دارد، بازدید مهار گسیخته ایشان از اثر ممکن است تاثیری جبران ناپذیر بر آن گذارد. از این روی، کارشناسان از روش های گوناگونی برای برآورد میزان تاثیر بازدیدکنندگان و مدیریت آن بهره برده اند، اما همه این روش ها دارای نقاط ضعفی هستند. در این مقاله، روش دیگری برای مدیریت اثر بازدیدکنندگان پیشنهاد می شود؛ و کاربرد آن در یک نمونه واقعی، در محوطه سد مارون، در شهرستان بهبهان، استان خوزستان، نشان داده می شود. مراحل کلیدی در این روش عبارتند از : دسته بندی امکانات موجود در محوطه و نحوه بهره برداری ممکن از آن ها، به عبارت دیگر شناسایی فرصت های تفریحی ؛ برآورد هزینه استفاده از فرصت های تفریحی با توجه به سیاست های بهره برداری؛ محاسبه پرداخت پذیری از طریق مقایسه هزینه استفاده از امکانات با توان پرداخت بازدیدکنندگان و قیمت گذاری نحوه بهره برداری از امکانات مجموعه با توجه به سیاست های بهره برداری؛ و استفاده از سامانه های پویا برای پیش بینی و مدیریت رفتار بازدیدکنندگان با تغییر قیمت بهره برداری از هر یک از امکانات موجود در محوطه.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SRSH02_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/979991/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فردانش، فرزین،1397،سامانه های پویا و مدیریت پیامدهای گردشگری،دومین همایش تخصصی توانمندسازی میراث معماری و شهری در برابر زلزله،تهران،https://civilica.com/doc/979991
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، فردانش، فرزین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، فردانش؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تغییرات مکانی و زمانی b-value در دو زمین لرزه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ ، Mw۷.۳ و ۴ آذر ۱۳۹۷، Mw۶.۴سرپل ذهاب کرمانشاه
- جداسازی جرمی ساختمان های نامنظم پیچشی به منظور کاهش پاسخ های لرزه ای
- مطالعه تجربی و تحلیل المان محدود بر روی عملکرد لرزه ای سازه های فروسمنت- کامپوزیتی در یک ساختمان با مقیاس کامل
- بررسی پارامتریک شاخص SPT در مناطق ساحلی و بهسازی بستر به کمک روش جت گروتینک
- نگرشی بر معماری شهرهای تخریب شده و جنگ زده ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- Road, Housing and Urban Development Research Center Iran Strong Motion Network (ISMN) Catalogue of Earthquake Strong Ground Motion Records (۲۰۱۵)
- محاسبه و تحلیل پارامترهای جنبش نیرومند زمین با استفاده از داده های شتابنگاری و تدقیق آن ها با (پارامترهای لرزه نگاری) از سال ۱۹۷۳ تا ۱۹۹۰)
- محاسبه بزرگا و فاصله رومرکزی زلزله با استفاده از روش delta-B برای زلزله در ایران
- کنترل و نگهداری شبکه و مدیریت داده های شتابنگاری کشور (سال ۱۳۹۵)
- بررسی رفتار لرزه ای اتصالات صلب از نوع تیر I به ستون قوطی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.