به کار گیری روش دینامیکی در تحلیل ساختار سرمایه

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تفکر سیستمی در عمل
  • کد COI اختصاصی: STINP01_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 666
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید عبدلی

دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی - مالی ،دانشکده مدیریت ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

رضا تهرانی

استاد گروه آموزشی مدیریت مالی و بیمه ،دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

آمنه خدیور

دانشیار گروه مدیریت دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد ، دانشگاه الزهرا (س)

چکیده

نظریه های متعددی در باره ساختار سرمایه شرکت ها ارائه شده است به طوری که عده ای اعتقاد دارند که ساختار سرمایه و ارزش شرکت به یکدیگر وابسته اند و ساختار بهینه سرمایه وجود دارد . و عده ای دیگر معتقدند که ارزش شرکت به هیچ عنوان تحت تاثیر تغییرات ساختار سرمایه نیست و باتغییر ساختار سرمایه ، ارزش شرکت ثابت باقی می ماند. در این رویکرد ساختار سرمایه بهینه ای]5[وجود ندارد. پژوهش حاضر در ابتدا به بررسی و مرور تاریخی نظریه های ]4[موجود در زمینه ساختار سرمایه پرداخته است و طبقه بندی نظریه های موجود را از منظر وجود ساختار بهینه سرمایه ارائه نموده است. این طبقه بندی به دو دسته وجود ساختار بهینه سرمایه و عدم وجود ساختار بهینه سرمایه تقسیم بندی می گردد. بر اساس نظریه های سنتی ،سود خالص، موازنه ایستا، نمایندگی ، زمان بندی بازار و میلیر و مودیلیانی (با فرض وجود مالیات) ساختار بهینه سرمایه وجود دارد ، در حالی که در نظریه های سود خالص عملیاتی ،سلسله مراتب و میلیر و مودیلیانی (با فرض عدم وجود مالیات) ساختار بهینه سرمایه وجود ندارد. با بررسی نظریه های ساختار سرمایه و مقالات داخلی و خارجی مبنی بر وجود ساختار بهینه سرمایه و یا عدم وجود ساختار بهینه سرمایه ،به نظر می رسد که هیچ یک الگوی کاملی نبوده]6[و بر هر کدام از مدل های ارائه شده انتقاد های وارد است .لذا ساختار سرمایه بهینه ، روندی پویا است وبا توجه به فرآیند روش پویایی های سیستم و متغیرهای موثر در ساختار سرمایه در این پژوهش از رویکرد پویایی شناسی سیستم و با استفاده از نرم افزار ونسیم برای مدل سازی این موضوع اقدام شده است.

کلیدواژه ها

ساختار سرمایه، ،نظریه های ساختار سرمایه ، ،پویایی سیستم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.