سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ICSDA04_0962
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 952
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی پهنه های آبی طبیعی و محدوده های سیل زده با استفاده از داده های راداری ماهواره سنتینل -1
چکیده مقاله:
سیل یکی از مهمترین مخاطرات طبیعی تهدیدکننده جوامع انسانی می باشد. در این راستا لازم است پهنه های سیل زدهجهت مدیریت بهینه با سریع ترین روش شناسایی گردند. هدف از تحقیق حاضر استفاده از تصاویر ماهواره سنتینل- 1جهت شناسایی محدوده های سیل زده در یک سین (فریم) از تصاویر ماهواره یاد شده در استان خوزستان می باشد. دراین راستا دو تصویر مربوط به قبل و بعد سیل از سایت Scihub-copernicus.eu اخذ شد. سپس با استفاده از تصاویردامنه قطبش VV مراحل برش مکانی، استخراج اطلاعات مداری، برطرف نمودن نویزهای مداری، محاسبه مقادیر بازپراکنده شده سیگما صفر، برطرف نمودن نویز اسپیکل روی داده های بازپراکنده شده، تصحیح هندسی، استخراج تصاویر دسیبل، آستانه گذاری و تحلیل هیستوگرام تصویر ضریب پراکنش، اعمال طبقه بندی رندوم فارست (جنگلتصادفی) و شناسایی پدیده های آب و غیرآب (تصویر باینری) در نرم افزار SNAP 6 اعمال الگوریتم درخت تصمیم گیری در نرم افزار ENVI 5.2 (تهیه تصویر برداری) و اعمال سیستم مختصات متریک و محاسبه سطح مناطق سیل زده و پهنه های آبی در نرم افزار ArcGIS 10.3 انجام شد. نتایج نشان داد سطح پهنه های آبی قبل از وقوع سیل 1295/861 کیلومتر مربع بوده است و در اثر وقوع سیل این سطح به 1220/066 کیلومترمربع رسیده است. با لحاظ همپوشانی بین این سطوح در کل مساحت مناطق سیل زده 1904/875 کیلومترمربع محاسبه شد که شامل یک فریم تصویر ماهواره سنتینل- 1 از شهر شوش در شمال تصویر تا چمران در جنوب تصویر بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSDA04_0962 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/972863/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاظمی، محمد و نفرزادگان، علیرضا و محمدی، فریبرز،1398،شناسایی پهنه های آبی طبیعی و محدوده های سیل زده با استفاده از داده های راداری ماهواره سنتینل -1،چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران،تبریز،https://civilica.com/doc/972863
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، کاظمی، محمد؛ علیرضا نفرزادگان و فریبرز محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1398، کاظمی؛ نفرزادگان و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارتباط بین خصوصیات تئوری کاتاستروف و تئوری مجموعه های فازی
- معرفی شبیه ساز بارش قابل حمل در جهت انجام مطالعات اکوهیدرولوژی مراتع
- اکوهیدرولوژی و نقش آن در حفاظت از تالابها
- مطالعه روند تغییرات کیفی آبخوان دشت اندیمشک (از نظر شرب) با استفاده از ابزارGIS
- هیدروژئوشیمی منابع آب زیرزمینی در حوزه آبریز گرگانرود – قره سو، استان گلستان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.