سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مزایا و چالش های کشت گلخانه ای در منطقه جیرفت و کهنوج

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,018

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

HYDROPONICS01_198

تاریخ نمایه سازی: 23 تیر 1389

چکیده مقاله مزایا و چالش های کشت گلخانه ای در منطقه جیرفت و کهنوج

بخش کشاورزی یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی هر جامعه است زیرا مواد غذایی و چگونگی تولید آن از زمان خلقت بشر بیشترین وقت و هزینه را به خود اختصاص داده است. هر چه علوم و صنایع مختلف پیشرفت می کنند باز هم نقایض و کمبودهایی وجود دارد که عمده ترین این کمبود ها ناشی از عدم استفاده بهینه از عوامل تولید است. در جهان، کشورهایی که کمتر توسعه یافتهاند یا از پیشرفت فنی و علمی مناسبی برخوردار نیستند منابع تولید را بیشتر به هدر می دهند. وجود عوامل تولید و پتانسیلهای بالقوه کشور ایران پاسخگوی جمعیتی بیش از جمعیت فعلی است، که این مهم جز با استفاده کارا و بهینه از این منابع میسرشود. استان کرمان با قریب به 700 هزار هکتار زمین قابل کشت بزرگترین سطح زیر کشت کشور را دارد که از این میزان 230 هزار هکتار در منطقه جیرفت و کهنوج قرار داشته و سالانه بیش از 2/5میلیون تن محصول تولید می کند که 70 درصد تولید استان و 4 درصد تولید کشور است. در این میان محصولات گلخانه ای سبزی و صیفیجات جایگاه ویژهای را دارا میباشند.

نویسندگان مقاله مزایا و چالش های کشت گلخانه ای در منطقه جیرفت و کهنوج

امید شریفی

عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی جیرفت، دانشگاه شهید باهنر کرمان

محسن عادلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان. 1385. آمارنامه استان ...
سازمان جهاد کشاورزی منطقه جیرفت و کهنوج. 1386. دفتر آمار ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مزایا و چالش های کشت گلخانه ای در منطقه جیرفت و کهنوج" توسط امید شریفی، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی جیرفت، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محسن عادلی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 23 تیر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2018 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بخش کشاورزی یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی هر جامعه است زیرا مواد غذایی و چگونگی تولید آن از زمان خلقت بشر بیشترین وقت و هزینه را به خود اختصاص داده است. هر چه علوم و صنایع مختلف پیشرفت می کنند باز هم نقایض و کمبودهایی وجود دارد که عمده ترین این کمبود ها ناشی از عدم استفاده بهینه از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مزایا و چالش های کشت گلخانه ای در منطقه جیرفت و کهنوج با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.