بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و استفاده از بستر کلینوپتیولیت خام و غنی شده با آمونیوم در کشت هیدروپونیک
محل انتشار: اولین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,203
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
HYDROPONICS01_101
تاریخ نمایه سازی: 23 تیر 1389
چکیده مقاله:
به منظور مطالعه اثر بستر زئولیت در مقایسه با پرلیت در عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک، بسترهای متفاوت پرلیت، مخلوط زئولیت غنی شده با آمونیوم به همراه پرلیت و زئولیت خام و پرلیت 90vp /10vz) به صورت کرت خرد شده و طرح بلوک کاملا تصادفی با دو محلول غذایی (محلول غذایی کامل و محلول غذ ایی با 30%کاهش نیتروژن ) مورد بررسی قرار گرفتند. در طول دوره رشد صفات کمی و کیفی میوه مورد ارزیابی قرار گرفتند و مشخص شد که وزن میوه ها، طول آنها و درصد اسیدیته با کاهش نیتروژن در محلول غذایی کاهش یافت. میوههای ریز (کمتر از 70 گرم) با کاهش نیتروژن افزایش پیدا کرد. عملکرد میوهها تحت تأثیر محلول قرار نگرفت. بستر بر عملکرد میوه ها، وزن میوه، تولید میوه های متوسط (70-100 گرم ) تأثیر معنیدار داشت و بیشترین مقدار این صفات در بستر زئولیت غنی شده و پرلیت بدست آمد . در مورد میزان مواد جامد قابل حل، سفتی و چگالی میوه ها تفاوت معنیداری در بین تیمارها دیده نشد.
نویسندگان
آزاده اسفندیاری
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی، دانشکده علوم باغبانی و گیاه
تکتم سادات تقوی
دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشکده علوم باغبانی و گیاه پزشکی، پردیس ک
مصباح بابالار
استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده علوم باغبانی و گیاه پزشکی، پردیس
مجتبی دلشاد
دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشکده علوم باغبانی و گیاه پزشکی،پردیس ک
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :