سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: GEOSIG01_023
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 274
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل سازی باتولیت های کورنوبین با وارون سازی فشرده بهبود یافته داده های گرانی سنجی
چکیده مقاله:
در این تحقیق روشی جدید برای تخمین شکل هندسی، موقعیت و چگالی (اختلاف چگالی) ازآنومالیهای گرانی سنجی ناحیهای ارایه شده است. این روش بر پایه الگوریتم وارون سازی فشرده بنا شده است که روشی ساده، سریع و آسان است اما به شدت وابسته به تعداد پارامترهای مدل است، با افزایش پارامترهای مدل (مجهولات) مدل ایجاد شده در سطح زمین تجمع مییابد. برای غلبه بر این مشکل توابع وزنی جدیدی معرفی شده است که عناصر این توابع شامل چگالی، عمق و ماتریس کرنل میباشد. روش مورد بحث برای داده های گرانی سنجی جنوب غرب انگلستان (کورنوبین) مورد استفاده قرار گرفته است. نتایج وارون سازی داده های کورنوبین نشان میدهد که باتولیتهای جنوب غرب انگلستان که در سطح زمین رخنمون دارند، تا عمق 15 تا 18 کیلومتری گسترش دارد و امتداد این باتولیتها تقریبا شرقی- غربی است.
کلیدواژه ها:
وارونسازی باتولیت کورنوبین گرانی سنجی ماتریس وزنی کرنل ماتریس فشردگی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GEOSIG01_023 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/970466/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قلعه نویی، محمدحسین و انصاری، عبدالحمید،1398،مدل سازی باتولیت های کورنوبین با وارون سازی فشرده بهبود یافته داده های گرانی سنجی،اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک،شاهرود،https://civilica.com/doc/970466
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، قلعه نویی، محمدحسین؛ عبدالحمید انصاری)
برای بار دوم به بعد: (1398، قلعه نویی؛ انصاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Traditional Construction Techniques to Mitigate Earthquake Risk
- Study on Seismic Performance of Historic Wooden Buildings in a Japanese Preservation District
- Structural Health Monitoring: Lessons Learned
- سامانه های پویا و مدیریت پیامدهای گردشگری
- Recent Studies on Earthquake Performance Assessment of Hagia Sophia in istanbul
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.