سال انتشار: 1389
محل انتشار: نخستین همایش توسعه شهری پایدار
کد COI مقاله: CSUD01_051
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,201
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی و اجرای GIS کاربردی جهت مکانیابی محل دفن مواد زائد جامد شهری با استفاده از مدلهای فازی ، ژنتیک و وزن های نشانگر مبتنی بر توسعه پایدار(مطالعه موردی شهر بیرجند)
چکیده مقاله:
مواد زائد جامد شهری، جزء جدایی ناپذیر از زندگی شهرنشینی بوده و تولید انواع این زائدات در کمیت و کیفیتهای مختلف یکی از مهمترین معضلات زیست محیطی عصر حاضر است، آلودگی های هوا، آب و خاک ناشی از عدم مدیریت صحیح و عدم انتخاب جایگاه مناسب جهت دفن پسماند، مشکلات عدیده ای را برای محیط زیست شهروندان ایجاد کرده و رابطه معقول و موزون توسعه پایدار شهری را بر هم زده است. در این میان استفاده از داده های مکانی و ساماندهی و تحلیل درست این داده ها برای بهره گیری در مکانیابی مناسب تاسیسات شهری با اهمیت بوده و از رشد فزاینده ای در سطح تحقیقات روز، برخوردار گشته است. توابع تلفیقی از انواع توابع تجزیه و تحلیل مکانی GIS هستند که امکان انتخاب مکان بهینه را با استفاده از نقشه های ورودی و از طریق عملگرهای تلفیقی فراهم مینمایند توابع از لحاظ نحوه عملکرد به انواع مختلفی مانند بولین، همپوشانی شاخص، منطق فازی، ژنتیک و وزن های نشانگر تقسیم می شوند. بنابراین تعیین تابع تلفیقی مناسب در طراحی و اجرای GIS کاربردی جهت مکانیابی بهینه و مناسب تاسیسات شهری ضروری است. در این تحقیق ابتدا شرایط و فاکتورهای موثر در مکانیابی محل دفن مواد زائد جامد شهری به همراه لایه های اطلاعاتی مربوطه ، تعیین و آماده ورود به مدلهای تلفیقی شده است سپس ویژگی ها و نحوه عملکرد مدلهای فازی، ژنتیک و وزنهای نشانگر از لحاظ کارایی تابعی و دقت نتایج خروجی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در نهایت با توجه به نتایج و مبتنی بر شاخص های توسعه پایدار، مدل مناسب تعیین و ارائه گردیده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CSUD01_051 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/96948/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ضیایی، مهدی و حاجی زاده، فاطمه،1389،طراحی و اجرای GIS کاربردی جهت مکانیابی محل دفن مواد زائد جامد شهری با استفاده از مدلهای فازی ، ژنتیک و وزن های نشانگر مبتنی بر توسعه پایدار(مطالعه موردی شهر بیرجند)،نخستین همایش توسعه شهری پایدار،تهران،https://civilica.com/doc/96948
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، ضیایی، مهدی؛ فاطمه حاجی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1389، ضیایی؛ حاجی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پهنه بندی خطر زمین لغزش حوضه آبریزآستاراچای با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- ارزیابی میزان تحقق پذیری طرح های جامع شهری (مطالعه موردی : شهر مراغه)
- اهمیت سیستم اطلاعات جغرافیای (GIS) در توسعه پایدار شهری
- ارزیابی روش های تلفیقی فازی PRODUCT ,SUM ,OR ,AND و GAMMA به همراه روش TOPSIS به منظور تعیین محل مناسب جهت دفن پسماند در شهر تایباد
- کاربرد GIS در مکان یابی محل دفن پسماند
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.