سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: BLOCKCHAIN01_131
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,809
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نقش فناوری بلاکچین در بهبود عملکرد زنجیره تامین صنایع دفاعی
چکیده مقاله:
با توجه به گسترده شدن زنجیره تامین سازمان های امروزی در سطوح مختلف ملی و بین المللی، اهمیت آن به گونه ارتقاء یافته است که گفته می شود رقابت بین سازمان ها با رقابت بین زنجیره های تامین آنها جایگزین گردیده است. لذا بهبود در عملکرد زنجیره تامین به عنوان یکی از مهمترین چالش های رو در روی مدیران بوده و آنها را در تکافوی دائم برای شناسایی روش هایی برای بهبود عملکرد زنجیره تامین شان قرار می دهد. تمرکز بر تکنولوژی های نوظهور و شناسایی ابعاد و مشخصه های آنها، از منظر چگونگی کمک این تکنولوژی ها به بهبود عملکرد، به عنوان یکی از راهکارهایی است که می تواند به حل چالش بهبود عملکرد زنجیره های تامین کمک نماید. معمولا عملکرد زنجیره های تامین با مشخصه ها متنوع و کلیدی مورد نظر مشتریان از جمله هزینه، کیفیت، سرعت و ...، مورد سنجش قرار می گیرد. با توجه به ویژگیهای کلیدی فناوری بلاکچین مانند جعل ناپذیری، ردیابی، غیر قابل تغییر بودن اطلاعات، تمرکززدایی و شفافیت و همچنین اهمیت زنجیره تامین صنایع دفاعی در ایجاد بازدارندگی و ارتقاء امنیت ملی، این مقاله به بررسی اثر بکارگیری این فناوری بر پارامتر های کلیدی عملکرد زنجیره تامین صنایع دفاعی در راستای ایجاد بهبود در آن، می پردازد. ابتدا با استفاده از تکنیک دلفی، معیار های کلیدی عملکرد زنجیره تامین صنایع دفاعی شناسایی گردید و سپس با بکارگیری روش تحقیق کیفی تحلیل محتوا و با استفاده از مصاحبه نیمه ساختار یافته و عمیق، نقش فناوری بلاکچین در هر یک از معیار های کلیدی زنجیره تامین صنایع دفاعی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت و نتایج آن در قالب یک مدل مفهومی ارائه گردید. نتایج حاکی از آن است که بکارگیری مناسب این فناوری نوین، می تواند در بهبود عملکرد زنجیره تامین صنایع دفاعی موثر واقع گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BLOCKCHAIN01_131 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/968458/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیمی، اکبر و بوشهری، علیرضا،1398،بررسی نقش فناوری بلاکچین در بهبود عملکرد زنجیره تامین صنایع دفاعی،اولین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد،تهران،https://civilica.com/doc/968458
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رحیمی، اکبر؛ علیرضا بوشهری)
برای بار دوم به بعد: (1398، رحیمی؛ بوشهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تامین مالی زنجیره تامین در بستر بلاکچین
- استفاده از بلاکچین؛ رویکردی کاربردی در رسیدن به اهداف مدیریت زنجیره تامین قطعات یدکی خودرو
- ارائه مدل زنجیره تامین مشارکتی شبکه همکاران برمبنای بلاک چین
- مروری بر فتوکاتالیست های ناهمگن و کاربردهای آنها
- ارائه مدلی برای بهینه سازی مسئله برنامهریزی تولید یک کارگاه با در نظر گرفتن محدودیت های ظرفیت تولید و زمان نگهداری محصولات
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش صنعت لیزینگ در رشد اقتصادی کشورها
- مدلسازی یک سیستم خودپرداز اتوماتیک
- مأمورین هوشمند برای مذاکرات درتجارت و بانکداری الکترونیکی
- عوامل حیاتی موفقیت سازمانی در پذیرش بانکداری الکترونیک
- ارائه مدلی برای خرید و فروش الکترونیکی سهام با بهره گیری از سیستم اتاق پایاپای الکترونیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق موادی به قانون اجرای اصل چهل ونهم (۴۹) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» (اعاده اموال نامشروع مسوولان کشور)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح مواد (۲۸) و (۶۵) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح ماده (۴۴) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)»
- آسیب شناسی اجرای بند «الف» تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵ . درآمدهای مالیاتی (ویرایش اول)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.