سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: BLOCKCHAIN01_061
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 356
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل و تبیین اثر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات بر رفاه(بررسی موردی تاکسی های اینترنتی)
چکیده مقاله:
از اصولی که اقتصاد امروزی بر آن نهاده شده و مورد غفلت واقع شده است پدیده رفاه است. به عقیده بسیاری از پژوهشگران در صورت عدم وجود مسائل مربوط به رفاه بسیاری از موارد درسی اقتصاد فعلی نیز وجود نداشته است. همچنین از مهمترین مسائلی که کشورهای مختلف دنیا به دنبال تحقق آن هستند رفاه اجتماعی است. اهمیت رفاه اجتماعی به حدی است که به عنوان اصول اولیه اقتصاد و بخصوص اقتصاد بخش عمومی محسوب میشود. به همین دلیل کشورهای دنیا به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش رفاه اجتماعی هستند.فناوری ارتباطات و اطلاعات با توجه به تاثیرات مثبت زیاد، توجه دولتها را به خود جلب نموده است. این اثرات مثبت باعث شده است تا گسترش فناوری و اطلاعات موردتوجه بسیاری از کشورهای دنیا قرار گیرد. در سالهای اخیر به وضوح، شاهد توسعه کاربری فناوری اطلاعات و ارتباطات در تجارت، بانکداری، آموزش و خدمات دولتی بودهایم. بهعنوانمثال به نظر میرسد که توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات باعث افزایش و بهبود خدمات ارائه شده از طرف دولتها شده است. گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات باعث بهبود کیفیت در آموزش نیز شده است، همچنین توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات باعث افزایش شفافیت در دولتها شده است.پرسش اصلی این پژوهش بررسی ارتباط بین توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات است. این تحقیق به شیوه توصیفی-تحلیلی انجامشده است. جهت جمع آوری اطلاعات موردنیاز برای انجام این پژوهش از شیوه پرسشنامهای استفاده شده است و برای تحلیل و توصیف اطلاعات به دست آمده از نرم افزار آماری Spss استفاده شده است. جامعه آماری استفاده کنندگان از تاکسی های اینترنتی بوده، که پرسشنامه ای علمی با چهارده سوال تهیه شد و برای 300 نفر ارسالشده است. تحلیلهای به دست آمده از 276 پاسخدهنده به پرسشنامه به دست آمده است.نتایج این پژوهش نشان میدهد که ارتباط معنیدار و مثبتی بین رفاه و میزان گسترش تاکسیهای اینترنتی وجود دارد. به علت آنکه تاکسیهای اینترنتی مصداقی از تجارت الکترونیک بوده، تجارت الکترونیک نیز موردی از فناوری اطلاعات و ارتباطات است لذا میتوان بیان نمود که ارتباط مثبت و معنیداری بین توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات و رفاه در ایران وجود دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BLOCKCHAIN01_061 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/968389/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عظیمی دخت شورکی، سیدمحسن و کارگرشورکی، محمدعلی،1398،تحلیل و تبیین اثر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات بر رفاه(بررسی موردی تاکسی های اینترنتی)،اولین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد،تهران،https://civilica.com/doc/968389
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عظیمی دخت شورکی، سیدمحسن؛ محمدعلی کارگرشورکی)
برای بار دوم به بعد: (1398، عظیمی دخت شورکی؛ کارگرشورکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- راهبردهای توسعه حمل و نقل پایدار کلانشهرها با تاکید بر حمل و نقل هوشمند
- بررسی تاثیر پیاده سازی نظام مدیریت دانش بر کیفیت خدمات بانکداری الکترونیک مطالعه موردی: بانک سامان استان تهران
- ابر اینترنت اشیاء CloudIOT مزایا و چالشها
- شاخص های ارائه شده برای شهر هوشمند و بررسی و اولویت بندی این شاخص ها در شهر تهران
- تاثیر بازاریابی اینترنتی بر توسعه مزیت رقابتی فروشگاه زنجیره ای رفاه استان مازندران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش صنعت لیزینگ در رشد اقتصادی کشورها
- مدلسازی یک سیستم خودپرداز اتوماتیک
- مأمورین هوشمند برای مذاکرات درتجارت و بانکداری الکترونیکی
- عوامل حیاتی موفقیت سازمانی در پذیرش بانکداری الکترونیک
- ارائه مدلی برای خرید و فروش الکترونیکی سهام با بهره گیری از سیستم اتاق پایاپای الکترونیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق موادی به قانون اجرای اصل چهل ونهم (۴۹) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» (اعاده اموال نامشروع مسوولان کشور)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح مواد (۲۸) و (۶۵) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح ماده (۴۴) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)»
- آسیب شناسی اجرای بند «الف» تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵ . درآمدهای مالیاتی (ویرایش اول)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.