سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: TECHSD05_027
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 97
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آنالیز پایداری ولتاژ در شبکه57 باسه بر اساس شاخص Lmn
چکیده مقاله:
پایداری ولتاژ به توانایی سیستم در حفظ ولتاژهای قابل قبول در کلیه شین های سیستم تحت وضعیت عادی و بعد از وارد شدن اغتشاش مربوط می باشد.[1]اگر سیستم قدرت از عهده نگهداری ولتاژ باسها در محدوده استاندارد خود برنیاید رله هایی که وظیفه حفاظت شبکه را در برابر تغییرات ولتاژ برعهده دارند عمل خواهند کرد.برای ناپایداری ولتاژ عوامل متعددی وجود دارد که از جمله می توان به خطای اتصال کوتاه در شبکه و متصل کردن بار زیاد به شبکه نام برد. اما علت اصلی ناپایداری ولتاژ ناتوانی سیستم در مواجه با تقاضای توان راکتیو است که اگر به این تقاضا پاسخ داده نشود ولتاژ افت کرده و اگر این افت ولتاژ به حدی برسد که بعضی از رله های زیر ولتاژ عمل کنند سبب خروج برخی از واحدهای تولیدی خواهد شد در این حالت افت ولتاژ بیشتر شده و باعث خارج شدن تعداد دیگری از واحدها می شود و این پدیده ادامه می یابد تا شبکه به چند جزیره تبدیل شود به این رخداد در شبکه قدرت پدیده فروپاشی ولتاژ می گویند. [2]تاکنون روش های متعددی برای آنالیز پایداری سیستم های قدرت ارائه شده است که ما در این مقاله به بررسی و مطالعه شاخص فروپاشی ولتاژ1- L mn می پردازیم و این شاخص را در شبکه57 باسه IEEE مورد مطالعه قرار خواهیم داد.و همچنین روابط ریاضی این شاخص را اثبات می نماییم.و هنگام شبیه سازی درهر مرحله از افزایش بارگذاری، توان های حقیقی و راکتیو هر شین بار را در ضریب α ضرب می کنیم و به این ترتیب بارگذاری را بصورت پلکانی افزایش می دهیم و مقادیری که در هر مرحله از پخش بار بدست می آید را در روابط شاخص های پایداری ولتاژ قرار می دهیم و ملاحظه خواهیم کرد که کدام شین ها به مرز ناپایداری ولتاژ خواهند رسید و در نتیجه فروپاشی ولتاژ اتفاق خواهد افتاد.
کلیدواژه ها:
پايداري ولتاژ ،فروپاشي ولتاژ، ضريب بارگذاري ، شاخص
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/967274/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یاسینی کیا، غلامرضا و مزعلی، مهدی و زرعی روزبهانی، رضا،1398،آنالیز پایداری ولتاژ در شبکه57 باسه بر اساس شاخص Lmn،پنجمین همایش بین المللی علوم و تکنولوژی با رویکرد توسعه پایدار،شیراز،،،https://civilica.com/doc/967274
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، یاسینی کیا، غلامرضا؛ مهدی مزعلی و رضا زرعی روزبهانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، یاسینی کیا؛ مزعلی و زرعی روزبهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از نیروگاه بادی همراه با ذخیره ساز الکتریکی در کنار پاسخگویی بار به منظور کاهش هزینه تامین انرژی و رزرو
- بهینه سازی مکان و تعداد PMU بر مبنای برنامه ریزی خطی عدد صحیح با در نظرگرفتن پیشامدهای موجود در سیستم قدرت توسط نرم افزار گمز
- ارائه یک روش حفاظت تطبیقی برای ریزشبکه ها
- روش جدید بررسی آنلاین شاخص های پایداری ولتاژ VSIو SVSI در شبکه های قدرت
- تحلیل و شبیه سازی یک روش موثر حفاظت تطبیقی شبکه توزیع با بکارگیری تولیدات پراکنده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ساختاری اقتصاد شهر از منظر مدیریت شهری
- تحلیل و طراحی یك مبدل DC/DC بوست بامدارافزاینده ولتاژبرای یك سیستم تجدید پذیر
- برنامه ریزی مدیریت شهری در مهار ویروس کرونا (با تأکید بر تجربیات شهرداری مبارکه)
- بررسی و طراحی مدار تغییر سـطح ولتـاژ کـم تـوان و سـرعت بـالا بـا تکنیـک چنـد ولتاژ آستانه
- بررسی ناحیه بندی ندول های ریوی با استفاده از تکنیک شبکه عصبی در نرم افزار متلب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.