سال انتشار: 1391
محل انتشار:
ششمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی
کد COI مقاله: QURANIC06_019
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 232
فایل این مقاله در 53 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 53 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ماهیت کمال و سعادت در قرآن کریم
چکیده مقاله:
درتبیین معنا و بیان حقیقت و ماهیت کمال و سعادت بین واژه نویسان و گروه های مختلف دانشمندان علوم و مکاتب و گرایش ها، تعریف های مختلفی ایراد شده است که البته هم به خاطر دیدگاه های اعتقادی و فکری و هم به خاطر وجود تفاوت آگاهی و شناخت، میان آن ها این فرق ها ظهور پیدا کرده است. از جمله کمال را به معنای مرتبه ای بعد از تمامیت اجزاء شیء دانسته اند و سعادت را به معنای خوشی ولذت و رسیدن به چیزی می دانند که انسان بدان به کمال می رسد و به آن لذت می برد که البته دیدگاه ها به جهت گستره نگاه ها در رسیدن ها و خوشی ها با هم متفاوت اند در این راستا کلماتی نظیر فلاح وفوز و خیر و سرور و لذت در ارتباط با یکدیگر بررسی و تبیین شده اند. بعد از بیان مکاتب و دیدگاه های سه گانه افراط و تفریط و مکتب اعتدال (اسلام) به بیان سیمای سعادت و کمال در قرآن، پرداخته به معانی بلند آن آشنا می شویم. قرآن سعادت و کمال را در لذت همیشگی و خلود در بهشت و رسیدن به مقام قرب و حضور و زندگی طیب و نور و سربلندی دائمی وآرامش و امنیت و رهایی از غم وبه دست آوردن محبت دل ها ودست یابی به قوه تشخیص و موفقیت های تازه می داند از این رو راه رسیدن به این همه زیبایی و لذت را در رسیدن به علم و آگاهی و معرفت و ایمان و عمل صالح و داشتن تقوای الهی وصبر وتوبه و یاد و ذکر خداوندو تشکر از ولی نعمت و عمل به وظیفه و جهاد در راه خدا وامر به معروف و نهی از منکر و در یک کلمه اطاعت از خدا و رسول و اهل بیت عصمت و طهارت، تبیین و مومنان را بدان ها تشویق می نماید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا QURANIC06_019 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/966474/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرآفتاب، سید علی،1391،ماهیت کمال و سعادت در قرآن کریم،ششمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی،قم،https://civilica.com/doc/966474
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، میرآفتاب، سید علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1391، میرآفتاب؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تامل فقهی در موارد 188-190 قانون مجازات اسلامی 1392
- انواع تلمیح در آثار منظوم احمد عزیزی
- عشق و عید در کلام مولانا
- تأملی بر تجارت ناجیه از منظر قرآن کریم
- پژوهشی در تشریح استخوان و اعصاب دست طب سنتی ایران اسلامی(از قرن سوم تا دوازدهم هجری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.