سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: EKAZEM01_010
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 206
فایل این مقاله در 43 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 43 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) بر سیمای مذهبی شهرستان طبس و توسعه اقتصادی و عمرانی آن
چکیده مقاله:
این پژوهش یک پژوهش کیفی و از نوع مطالعه موردی می باشد و به بررسی تاثیر آستان مبارک امامزاده حسین بن موسی الکاظم (ع) شهرستان طبس بر سیمای مذهبی شهر و ابعاد اقتصادی و عمرانی آن پرداخته است. روش محقق برای گردآوری داده ها روش مشاهده و مطالعه اسنادی بوده است. محقق بعد از جمع آوری داده ها سعی نموده است تا بر اساس یک تقسیم بندی منظم به توصیف و تحلیل، تاثیر این آستان مبارک بر سیمای مذهبی شهر طبس و ابعاد اقتصادی و عمرانی آن بپردازد. نتایج نشان می دهد که فعالیت ها و اقدامات آستان مبارک حسین بن موسی الکاظم (ع) شهرستان طبس، تحت مدیریت با کفایت این آستان و همچنین مدیریت آستان قدس رضوی، سبب شده است تا این مکان مقدس بتواند سیمای مذهبی شهر طبس را به گونه ای تحت تاثیر قرار دهد که شهر طبس به مولفه های یک شهر مذهبی نزدیک گردد. در بعد اقتصادی و عمرانی نیز این تاثیرات را می توان به وضوح در میزان درآمدزایی و اشتغال مردم شهر طبس و همچنین در گسترش زیرساخت های عمرانی شهر مشاهده نمود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EKAZEM01_010 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/964740/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی، هاشم،1394،تاثیر آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) بر سیمای مذهبی شهرستان طبس و توسعه اقتصادی و عمرانی آن،کنگره ملی امامزادگان با محوریت حضرت حسین بن موسی الکاظم علیه السلام،قم،https://civilica.com/doc/964740
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، مرادی، هاشم؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، مرادی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رسانه ای شدن پرونده های کیفری و سیاست کیفری ایران
- بررسی راهکارهای جبران خسارت بزه دیدگان جرایم علیه اموال در قانون جدید آیین دادرسی کیفری
- تاملی در قلمرو ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی و شمول آن نسبت به خشونت کلامی زوج
- بررسی تطبیقی بغی در فقه امامیه، شافعیه و حقوق کیفری ایران
- مرجعیت علمی اهل بیت (ع) از دیدگاه قرآن و روایات از منظر فریقین
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.