سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: IMES13_255
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 337
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه یک راهکار بهینه برای سنتز سیلیس مزومتخلخل به عنوان حامل دارو
چکیده مقاله:
در این پژوهش، سامانه ای مبتنی بر ذرات سیلیس مزومتخلخل به عنوان حامل داروی رزوواستاتین برای ترمیم ضایعات پوستی ناشی از سوختگی تهیه شده است. سنتز ذرات توسط مواد فعال ساز سطحی خودآرایی کننده به عنوان قالب و تراکم سل-ژلی همزمان گرداگرد قالب ها انجام گردید. از ستیل تری متیل آمونیوم برومید (CTAB) و تری بلاک کوپلیمر (P123) به عنوان قالب و از سدیم سیلیکات (3SiO2(Na به عنوان منبع سیلیس استفاده شد. آزمون XRD ساختار مزومتخلخل ذرات سیلیس را تایید کرد. آزمون SEM اندازه متوسط ذرات را حدود nm 25 نشان داد. از بررسی آزمون DLS ، نمونه از نظر توزیع اندازه ذره و پایداری قابل قبول بود. از آزمون پتانسیل زتا، عدد بار سطحی ذرات در کلوئید آبی -50 - میلیولت به دست آمد. نتایج آنالیز BET، عدد سطح ویژه را m2/g 1078 و قطر روزنه ها را nm 3/96 نشان داد. آزمون FTIR ، پوشش کیتوسان را روی ذرات سیلیس تایید نمود. داروی رزوواستاتین به روش فیزیکی روی سطح نانوذرات با پوشش کیتوسان بارگذاری گردید. مقایسه ی نمودار پتانسیل زتای نانوذرات و نانوذرات پوشش داده شده ی حامل دارو و کاهش بار سطحی نشان داد که دارو بر روی سطح نانوذرات با پوشش با موفقیت بارگذاری شده است. نتایج بررسی ها به روش اسپکتروفتومتری نشان داد که میزان راندمان بارگزاری دارو حدود 60 درصد است. با انجام آزمون رهایش دارو در pH های مختلف، منطقه های رهایش دارو مورد قبول بود. در نهایت، آزمون سمیت سلولی کامپوزیت حامل دارو بر روی سلول های فیبروبلاست انسانی نشان داد که سامانه ی حامل دارو زیست سازگار بوده و سمیتی برای این سلول ها ندارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES13_255 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/963807/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:راهنما، مژده و دینی، قاسم و موحدی، بهروز،1398،ارائه یک راهکار بهینه برای سنتز سیلیس مزومتخلخل به عنوان حامل دارو،هشتمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی و سیزدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران،تهران،https://civilica.com/doc/963807
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، راهنما، مژده؛ قاسم دینی و بهروز موحدی)
برای بار دوم به بعد: (1398، راهنما؛ دینی و موحدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر نانوذرات Fe3O4 بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز موجود در سیب زمینی
- نقش و ابزاربیوتکنولوژی درتوسعه پایدارکشاورزی
- سنتز نانوذرات سیلیکا به منظور تهیه کامپوزیت سیلیکونی آبگریز
- مروری کوتاه بر کاربرد نانوذرات در دارورسانی هدفمند
- کاربرد فناوری نانو در پزشکی و دارو رسانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.