سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CONFODI03_104
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت منابع از طریق اصلاح فرآیند درخواست ها در حوزه مدیریت پروژه ها با هدف افزایش کنترل همراه با چابک سازی: یک تجربه در یک بیمارستان بزرگ
چکیده مقاله:
مقدمه: با توجه به محدودی ت روزافزون منابع بیمارستان های دولتی، عدم مدیریت در نحوه تصویب و تخصیص منابع به پروژه های مختلف در سطح بیمارستان باعث هدر رفتن منابع و کاهش هزینه اثربخشی آنها می شود. این مطالعه با هدف اصلاح فرآیند درخواست ها در حوزه مدیریت پروژه ها جهت افزایش کنترل همراه با چابک سازی در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد انجام شد. روش پژوهش: این مطالعه از نوع کاربردی بود که به روش کیفی و از طریق مصاحبه، بحث گروهی متمرکز و نشست متخصصان انجام شده است. در این مطالعه ابتدا وضعیت موجود شامل روش تصویب پروژه، روش تامین اعتبار، فرآیند تامین مواد موردنیاز و نحوه نظارت و گزارش دهی بررسی شد ، سپس با روش مهندسی مجدد و جلسات مورد اشاره، فرآیند جد ید با نظر به تحقق اهداف کنترلی در حوزه مدیریت و تضمین چابکی اجرای پروژه طراحی گردید. یافته ها: فرآیند موجود مدیریت پروژه ها با هماهنگی های عمدتا شفاهی با مدیریت شروع و کنترل ها در حوزه دفتر فنی بیمارستان انجام می شد و نحوه تهیه اقلام مورد نیاز پروژه نیز طبق روال معمول بدون امکان گزارشگیری و کنترل سقف تامین اعتبار انجام می شد. در فرآیند جدید برای هر پروژه مراحل زیر تعریف شد: تشخیص نیاز به انجام پروژه در قالب صورت جلسه، برآورد منابع موردنیاز، زمان شروع و اتمام پروژه، تخصیص کد بودجه به پروژه همراه با سقف ریالی مجاز، نحوه و زمان گزارش های پیشرفت پروژه. در این خصوص کار پرداز تا زمانی که سقف ریالی پروژه اجازه می دهد بدون طی روال معمول می تواند خریدهای لازم را انجام دهد. نتیجه گیری: افزایش کنترل فرآیند تصویب و اجرای پروژه و چابک سازی فرآیند از مهم ترین نتایج حاصل از مدل طراحی شده برای مدیریت پروژه می باشد. استفاده از این مدل می تواند بهبود مدیریت هزینه ها و افزایش پاسخگویی پیمانکاران را به دنبال داشته باشد.
کلیدواژه ها:
مديريت پروژه، مهندسي مجدد، هزينه، بيمارستان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/963029/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یوسفی، مهدی و خورسندوکیل زاده، علی و علیزاده، شهین و خسروجردی، سمیه و فضائلی، سمیه،1397،مدیریت منابع از طریق اصلاح فرآیند درخواست ها در حوزه مدیریت پروژه ها با هدف افزایش کنترل همراه با چابک سازی: یک تجربه در یک بیمارستان بزرگ،سومین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت،مشهد،،،https://civilica.com/doc/963029
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، یوسفی، مهدی؛ علی خورسندوکیل زاده و شهین علیزاده و سمیه خسروجردی و سمیه فضائلی)
برای بار دوم به بعد: (1397، یوسفی؛ خورسندوکیل زاده و علیزاده و خسروجردی و فضائلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شبکه های اجتماعی در دوران پاندمی کووید 19
- مطالعه تاثیر آسیب های اجتماعی بر سلامت روان نوجوانان با بررسی نقش شبکه های مجازی
- بررسی ارتباط سواد سلامت و سواد رایانه ای در بین دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه
- بررسی سواد رایانه ای و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه در سال 1397
- Living with Discordance: A Qualitative Description of the Challenges Faced by HIV Negative Married Women Running Title: Challenges Faced by HIV Negative Women in Iran
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.