سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: IMES13_031
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 365
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عملیات حرارتی قطعات مسی تولیدی به روش الکتروفرمینگ
چکیده مقاله:
در این پژوهش تاثیر پارامترهای عملیات حرارتی بر خواص مکانیکی قطعات مسی تولیدی به روش الکتروفرمینگ بررسی شد. این پارامترها شامل دما، زمان و اتمسفر کوره بود و آزمایشهای مختلفی جهت مشخص کردن محدوده مناسب پارامترها انجام شد. به منظور بررسی نتایج حاصل از عملیات حرارتی، از آزمایشهای سختی سنجی، آزمایش کشش و بررسی متالوگرافی استفاده شد. قطعات اولیه تولیدی به روش الکتروفرمینگ، دارای استحکام کششی 420 MPa، ازدیاد طول در حدود %20 و سختی 130 میکرو ویکرز بودند. هدف از این پژوهش افزایش ازدیاد طول تا حدود %50 بود. نتایج آزمایشها نشان داد که با افزایش دما و زمان، سختی کاهش یافت. تحت شرایط آزمایشها مناسبترین اتمسفر کوره از لحاظ کاهش لایه اکسیدی و کاهش سختی به ترتیب، اتمسفر هیدروژن، خلاء و نیتروژن بود. بررسی ریزساختار توسط میکروسکوپ نوری نشان داد سرعت رشد دانه ها تا دمای 450°C بسیار کند بوده و پس از این دما سرعت رشد دانه ها افزایش می یافت. بررسی خواص کششی نشان داد که با عملیات حرارتی در دمای 550°C و زمان 6 ساعت، ازدیاد طول در حدود % 45 و استحکام کششی نهایی 242 MPa قابل دستیابی است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES13_031 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/955721/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عطایی، نوید و امین زاده تبریزی، سید مهراد و توحیدی، ناصر،1398،عملیات حرارتی قطعات مسی تولیدی به روش الکتروفرمینگ،هشتمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی و سیزدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران،تهران،https://civilica.com/doc/955721
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عطایی، نوید؛ سید مهراد امین زاده تبریزی و ناصر توحیدی)
برای بار دوم به بعد: (1398، عطایی؛ امین زاده تبریزی و توحیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت صحیح ذینفعان، شاه کلید استقرار موفقیت آمیز سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه
- تحلیل و اندازه گیری اغتشاشات چرخ عکس العملی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلسازی آماری مشخصات هندسی روکش کاری لیزری پودر اینکونل ۷۱۸ روی زیرلایه همجنس توسط لیزر فیبری پیوسته
- ساخت اکسید آلومینوم حفره دار (نانو سایز) نظم یافته و بهینه سازی شرایط آن
- تهیه پوشش نانو کامپوزیتی /ZnO۲/ZrO۲TiO بر روی آلیاژ Ti۶Al۴V و بررسی مقاومت به خوردگی آن در محلول PBS
- بررسی اثر الکترولیت ، جریان و زمان پوشش دهی پوشش نانوکامپوزیتی Al۲O۳ در فرایند PEO بر روی آلومینیوم ۷۰۷۵ و بررسی خوردگی آن
- Evaluation of niobium nitride coatings produced on AISI ۴۳۰ steel by niobizing and plasma nitriding
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.