سال انتشار: 1398
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران
کد COI مقاله: WRRC03_033
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 138
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی عددی پدیده پرش هیدرولیکی بر روی سطوح موجدار
چکیده مقاله:
یکی از راه های بهینه کردن مشخصه های هندسی پرش هیدرولیکی ایجاد سطح موجدار در محل پرش است بطوری که سطح موجدار با بوجود آوردن اختلاط شدید در جریان باعث افزایش تنش رینولدز و اصطکاک بستر میشود. در این حالت پرش هیدرولیکی برای تشکیل به عمق پایاب کمتری نیاز داشته و درنتیجه طول پرش به شکل معنیداری کاهش می یابد. در این تحقیق با استفاده از نرم افزار FLOW-3D و بکارگیری روش حجم سیال (VOF) در تحلیل جریان آزاد و مدلهای تلاطمی k-e و k- e RNG شبیه سازی عددی پرش هیدرولیکی بر روی سطح موجداری با ارتفاع زبری 13 میلی متر، فواصل بین زبری 68 میلیمتر، در اعداد فرود 3/5 تا 8/5 انجام شد و با نتایج حاصل از بررسیهای آزمایشگاهی توسط محققین مختلف مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج توانایی مدل k- e RNG را در تخمین عمق ثانویه، طول پرش و توزیع سرعت را به خوبی نشان میدهد . ضریب تنش برشی برآورد شده توسط مدل عددی به نتایج بدست آمده از بررسیهای آزمایشگاهی بسیار نزدیک بوده و به طور متوسط 8 برابر مقدار آن در پرش هیدرولیکی بر روی سطوح صاف برآورد شده است. با توجه به نتایج بدست آمده، مدل آشفتگی RNG k-e در مقایسه با مدل k-e در مدلسازی پرش هیدرولیکی بر روی سطوح موجدار از دقت بالایی برخوردار است.
کلیدواژه ها:
پرش هيدروليكي، سطوح موجدار، شبيه سازي عددي، حجم محدود، k- e RNG
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/950979/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاهه، مهدی و لطیفی، هادی و سیدکلبادی، سیدمهدی و گیلک، داود،1398،مدلسازی عددی پدیده پرش هیدرولیکی بر روی سطوح موجدار،سومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران،تبریز،،،https://civilica.com/doc/950979
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، کاهه، مهدی؛ هادی لطیفی و سیدمهدی سیدکلبادی و داود گیلک)
برای بار دوم به بعد: (1398، کاهه؛ لطیفی و سیدکلبادی و گیلک)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.