سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: NNCBM02_191
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 175
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی بوم مدل کسب و کارهای کاربردی اینترنت اشیاء با رویکرد AHP-BMC
چکیده مقاله:
دنیای ما به طور فزاینده ای از طریق تعداد زیدی از دستگاه های مرتبط متصل شده است. که به طور معمول در اجزای الکترویکی/ الکترونیک تعبیه شده و مجهز به حسگرها و محرک ها هستند. وقادر به سنجش، انجام کار، جمع آوری و تبادل داده ها از طریق شبکه های مختلف ارتباطی از جمله اینترنت هستند، اینترنت اشیاء IOT این یک پدیده مهم است که دارای پیامدهای زیادی برای دنیای کسب و کار به ویژه مدل های مختلف کسب وکار هست. با این حال، فقدان ادبیاتی وجود دارد که کسب و کار مبتنی بر کاربردهای IOT را پوشش دهند، به این معنا است که چگونه کاربردهای مختلف اینترنت اشیاء می تواند به روش های ایجاد، تحویل و ثبت ارزش تبدیل شود در این مقاله با روش تلفیقی تحقیق کیفی و کمی به بررسی مدل های کسب وکار مبتنی بر کاربردهای IOT پرداخته و با نظرسنجی از متخصصان IOT، شکاف تحقیقاتی مورد بررسی قرار داده شده است هدف پژوهش حاضر در سطح دانشگاهی با طراحی بوم مدل کسب و کارهای کاربردی اینترنتی اشیاء، به دنبال کمک به درک دیگر مدل کسب وکارهای کاربردی اینترنت اشیا هست. در سطح عملی، این مقاله به دنبال کشف بینش هایی در مورد مدل های کسب و کار iot است که کارآفرینان مشتاق می توانند از آن برای پیکربندی مدل های کسب وکار iot هستند. درک مهم ترین بلوک های سازنده و مولفه های آن ها نشان می دهد که چگونه اینترنت اشیا می تواند پیکربندی شود و این درک را می توان به عنوان یک معیار در زمانی که اینترنت اشیاءاز مدل های جدید کسب وکار توسعه می یابد، استفاده کرد. در این پژوهش با یک نگاه سلسله مراتبی مهم ترین عناصر هر بلوک سازنده بوم مدل کسب وکار مبتنی بر کاربردهای اینترنت اشیاء را اولویت بندی نموده ایم. نتایج پژوهش نشان می دهد که منابع کلیدی و جریان های درآمدی مهم ترین بلوک های سازنده برای بوم مدل کسب و کارهای کاربردی اینترنت اشیاء هستند.
کلیدواژه ها:
اينترنت اشياء، بوم مدل كسب و كار، مدل كانواس AHP, BMC, CANVAS
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/950818/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبدل آبادی، صادق و موحدی، محمدمهدی و حسینی، مهسا سادات،1398،طراحی بوم مدل کسب و کارهای کاربردی اینترنت اشیاء با رویکرد AHP-BMC،دومین کنفرانس ملی اندیشه های نوین در مدیریت کسب و کار،تهران،،،https://civilica.com/doc/950818
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عبدل آبادی، صادق؛ محمدمهدی موحدی و مهسا سادات حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1398، عبدل آبادی؛ موحدی و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثر استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) بررشد اقتصادی کشورهای در حال توسعه شامل ایران
- چهارچوبی برای بررسی برنامه های اینترنت اشیاء در مدل های کسب و کار
- مروری بر مدل های کسب وکار مبتنی بر اینترنت اشیا
- مدل های کسب و کار اینترنت اشیاء
- اقتصاد دیجیتال و محیط کسب و کارمطالعه موردی ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.