سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: TICNF02_010
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 116
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تحریک جوانه زنی بذر عنبرسائل به روش هورمونی (مطالعه موردی: سری یک پاتم طرح جنگلداری دانشکده خیرودکنار، نوشهر)
چکیده مقاله:
به منظور بررسی تحریک جوانه زنی بذر عنبر سائل به روش هورمونی , ابتداء نمونه بذر گونه فوق از حوضه آبخیز 45 ، طرحجنگلداری دانشکده خیرودکنار، سری یک پاتم با حداقل ارتفاع از سطح دریا 10 متر که در محدوده 7 کیلومتری شرق شهر نوشهر واقع شده,جمع آوری گردید.به منظور بررسی تحریک جوانه زنی بذر عنبرسائل به روش هورمونی از اسید جیبرلیک استفاده گردیده. در بررسی اثراسیدجیبرلیک، مقادیر 250، 500 و 1000 پی پی ام اسید جبیرلیک را به مدت 24 ساعت با بذر فوق تیمار می شوند و یک تیمارنیز بدون اسید، جیبرلیک به عنوان شاهد می باشد و بعد به بستر کشت انتقال داده میشوند. براساس تحقیق از طریق آزمون Anova و Danken، بااستفاده از نرم افزار SPSS تفاوت معنی داری در تیمار آغشته کردن بذر گیاه عنبر سائل با اسید جبرلیک مشاهده نگردیده است. که بیشترین نهال تولید شده از بذر عنبر سائل مربوط به تیمار با اسید جیبرلیک 250 پی پی ام در 2 هفته ای است.
کلیدواژه ها:
عنبر سائل، خواب بذر، اسيد جبيرليك، SPSS, An ova
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/950566/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی نژادماچیانی، ایوب و ناصری، بهرام و پورمجیدیان، محمدرضا و حسینی نصر، سیدمحمد،1398،بررسی تحریک جوانه زنی بذر عنبرسائل به روش هورمونی (مطالعه موردی: سری یک پاتم طرح جنگلداری دانشکده خیرودکنار، نوشهر)،دومین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل،تهران،،،https://civilica.com/doc/950566
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، علی نژادماچیانی، ایوب؛ بهرام ناصری و محمدرضا پورمجیدیان و سیدمحمد حسینی نصر)
برای بار دوم به بعد: (1398، علی نژادماچیانی؛ ناصری و پورمجیدیان و حسینی نصر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر غلظت برخی عناصر موجود در غده سیب زمینی
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر عناصر ریز مغذی خاک تحت کشت سیب زمینی
- تأثیر بافت خاک و تنش خشکی بر عملکرد برنج رقم آنام
- بهینه سازی بهره برداری از مخزن: توسعه روش اتوماتای سلولی
- بررسی اثرات شیوع کروناویروس برمنابع آب وفاضلاب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.