سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ARCTUR01_032
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 108
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگاه دیجیتالیزیم به باستان شناسی ایران
چکیده مقاله:
استفاده از تجهیزات دیجیتال امکان گذر از تحلیل های نسبی وبرمبنای مقایسه به نتایج مطلق و دقیق براساس نتایج ابزارهای محاسباتی است. تحقیق حاضر بر توسعه دیجیتال در رشته باستان شناسی با چشم انداز باستان شناسی ایران متمرکز است. این واکاوی در پاسخ به پرسش چگونه دانش دیجیتال می تواند به رشد باستان شناسی کمک کند و بر اساس محدودیت ها و نیازهای باستان شناسان ایران، برای بومی سازی این دانش چه چهارچوبی باید در نظر گرفت به معرفی فناوری های دیجیتال باستان شناسی و پروتکل مورد نیاز در برقراری ارتباط این زیرشاخه ها با هم می پردازد. در این زمینه از مطالعات اسناد و مدارک کتابخانه ای و تجهیزات مرکز مطالعات آزمایشگاهی دیجیتال با استان شناسی دانشگاه بوعلی سینا همدان (مادبد) استفاده شده است.
کلیدواژه ها:
ديجيتال باستان شناسي، مستند نگاري، نرم افزارهاي باستان شناسي ، PXRF
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/949840/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی فر، یعقوب و میرصفدری، شراره السادات،1398،نگاه دیجیتالیزیم به باستان شناسی ایران،نخستین همایش ملی باستان شناسی و تعامل آن با علوم وابسته،بابل،،،https://civilica.com/doc/949840
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، محمدی فر، یعقوب؛ شراره السادات میرصفدری)
برای بار دوم به بعد: (1398، محمدی فر؛ میرصفدری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی حوزه ی جغرافیایی مرکز فلات ایران در ادوار نوسنگی و مس سنگی
- کاربرد شواهد گیاه باستان شناسی بر تحلیل سازه های معماری در محوطه های باستانی دوره نوسنگی تا عصرآهن ایران
- بررسی و تحلیل باستان شناختی آثار دشت میان کوهی کجور - مازندران
- آمار؛ علم انجام علوم دیگر
- آغاز شهرنشینی در مرکز فلات ایران و عوامل آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.