سال انتشار: 1397
محل انتشار: چهارمین همایش ملی میگوی ایران
کد COI مقاله: SHRIMP04_030
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 115
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین زمان آزادی و دوره فصل صید میگوی ببری سبز در استان بوشهر
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور تعیین زمان بهینه گشایش و ممنوعیت صید میگو در محدوده آبهای استان بوشهر حدواسط بوشهر تا دیر انجام گردید. در محدوده مورد بررسی 30 ایستگاه تحقیقاتی در ترانسکت های عمود بر ساحل مشخص گردیده و سپس با استفاده از یک فروند لنج صیادی از بخش خصوصی ایستگاه های پیش بینی شده مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس نتایج گشتهای تحقیقاتی در تیرماه 1397 و مصوبه کمیته مدیریت صید استان، دوره صید میگوی سال 1397 استان بوشهر، در تاریخ 1397/05/03 در تمام صیدگاه های استان بوشهر آغاز گردید. در طول دوره 40 روزه فصل صید در مجموع 902 تن میگو صید گردید که در مقایسه با سال 1676) 1396 تن) حدود 46 درصد کاهش داشته است. از این مقدار حدود 809 تن (%90) مربوط به صید لنج های صیادی و 93 تن (%10 ) مربوط به قایق ها می باشد. 82 درصد از کل صید را میگوی ببری سبز و 18 درصد دیگر را میگوی سفید و سایر گونه های میگو تشکیل دادند. ترکیب صید میگو شامل %82 میگوی ببری سبز و %18 سایر گونه های میگو بود. بیشترین میزان صید توسط صیادان شهرستان بوشهر با 450 تن ( (% 50 و کمترین توسط صیادان شهرستان کنگان با میزان 21 تن (%2) انجام شد. بررسی روند کاهشی اطلاعات صید لنج های میگو گیر نشان داد، میانگین صید بر لنج – روز در روز 1397/06/04 به کمتر از 40 کیلوگرم بر روز خواهد رسید که به عنوان تاریخ خاتمه صید به بخش اجرا پیشنهاد شد.
کلیدواژه ها:
ميگوي ببري سبز، گشايش صيد، CPUE ، استان بوشهر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/949740/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی، غلام و شعبانی، محمدجواد و مبرزی، علی و اسماعیلی، عبدالرسول،1397،تعیین زمان آزادی و دوره فصل صید میگوی ببری سبز در استان بوشهر،چهارمین همایش ملی میگوی ایران،بوشهر،،،https://civilica.com/doc/949740
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مرادی، غلام؛ محمدجواد شعبانی و علی مبرزی و عبدالرسول اسماعیلی)
برای بار دوم به بعد: (1397، مرادی؛ شعبانی و مبرزی و اسماعیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Histological development of eye in Caspian roach, Rutilus lacustris (Pallas, 1814) (Teleostei: Cyprinidae) during early ontogeny
- Use of dopamine antagonists to improve tilapia reproduction indices
- Determination of artificial propagation biotechniqe of Rohu rohita in order to increased production and species diversity in the warm water fish system Hamilton, 1822
- Comparative Study of Hormonal Stimulation of HCG, PG-extract and Ovaprim on Thermal Accumulation Period and Egg Production in Grass Carp Ctenopharyngodon idella
- Rearing of wild sturgeon broodstock propagated using oviduct microicision method
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.