سال انتشار: 1397
محل انتشار:
ماهنامه پایاشهر، دوره: 1، شماره: 12
کد COI مقاله: JR_PAYA-1-12_003
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 183
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کیفیت یمصالح معادن استان مازندران در ساخت بتن با استفاده از مقاومت خمشی و کششی (معادن مرزن آباد، آمل، کجور- دشت نظیر)
چکیده مقاله:
با توجه به توسعه صنعت ساختمان سازی در کشور، صنعت بتن از صنایع مهم کشور به حساب می آید، لذا نیاز به تکنولوژی بتن امری ضروری است. با توجه به این موضوع که درصد بالایی از بتن متشکل از مصالح سنگی می باشد. در نتیجه تاثیر بسزایی در کارایی بتن نیز دارد. برای ارزیابی مصالح سنگی می بایست نوع دانه بندی و جنس مصالح سنگی در هر منطقه با توجه به شرایط آن منطقه مورد بررسی قرار گیرد تا شناخت بیشتری نسبت به منابع موجود حاصل گردد. برای این منظور در این پژوهش ارزیابی مقایسه ای بین بتن های ساخته شده از مصالح سنگی سه معدن از معادن استان مازندران که تامین کننده مصالح مورد نیاز غرب استان می باشند، پرداخته شده است. در این راستا یک معدن در سهرستان آمل و معادن مرزن آباد در شهرستان چالوس و دشت نظیر در منطقه کجور شهرستان نوشهر مورد بررسی قرار گرفته است. در ابتدا برای مصالح سنگی معادن موجود، آزمایش های دانه بندی، مدل نرمی، ارزش ماسه ای و وزن مخصوص را انجام و در مرحله بعد برای بتن های ساخته شده آزمایش مقاومت خمشی انجام شده و سپس با استفاده از پارامترهای موجود، مقادیر مقاومت کششی و مدول الاستیسیته مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل از آزمایش خمشی نشان دهنده ی مقاومت بیشتر مصالح سنگی دو معدن دشت نظیر و آمل نسبت به معدن مرزن آباد بوده است و همچنین با اصلاح دانه بندی و شستشوی مصالح سنگی این دو معدن می توان سیمان مصرفی را با توجه به مقاومت مشخصه بتن به اندازه 5 الی 10 درصد کاهش داد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_PAYA-1-12_003 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/948797/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیدوستی، سینا و مختاری نیا، حمیدرضا و علیدوستی، سارا،1397،بررسی کیفیت یمصالح معادن استان مازندران در ساخت بتن با استفاده از مقاومت خمشی و کششی (معادن مرزن آباد، آمل، کجور- دشت نظیر)،https://civilica.com/doc/948797
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، علیدوستی، سینا؛ حمیدرضا مختاری نیا و سارا علیدوستی)
برای بار دوم به بعد: (1397، علیدوستی؛ مختاری نیا و علیدوستی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی و مطالعه تاثیرات معماری سبز ونقش آن در شیوه سکونت در معماری آپارتمان نشینی نمونه موردی مجتمع های شهرک پارس و شهرک اکباتان و شهرک فرهنگیان
- مدیریت احساسات در پروژه های عمرانی
- فولاد، انتخابی پایدار برای تحقق مفهوم ساختمان سبز
- معیارهای معماری پایدار قابل ارزیابی در مجتمع های مسکونی تهران
- تاثیر بناهای تاریخی بر سیمای شهری (نمونه موردی:یخدان مویدی کرمان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- رهنمودهای مناسب سازی پایانه های حمل ونقل برای افراد دارای معلولیت
- راهنمای برنامه ریزی و طراحی شهری بهینه سازی مصرف انرژی در مقیاس محله
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.