سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: JR_KJIR-2-4_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 100
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اساس و مبانی تصویرهنری در قرآن
چکیده مقاله:
متون دینی، متون ادبی ویژه ای هستند و در تاثیر بر مخاطب از اسلوب خاص و ساختار زبانی شعرگونه بهره می گیرند. قرآن کریم به مثابه یک متن ادبی در شیوه بیان سازوکارهای زبان ادبی را به کار بسته است. یکی از این سازوکارها، تصویر هنری است که مقالظ حاضر به مولفه های تصویر هنری در قرآن می پردازد. تصویر هنری یعنی ایجاد هماهنگی و تناسب میان اندیشه و سبک یازبان و احساس، تویر موجب تبیین یک مفهوم ذهنی یا انتزاعی برای مخاطب می گردد. تصویر یکی از مهمترین روابط در واژگان متن است.
کلیدواژه ها:
قرآن، تصوير، سبك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/948481/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سیدی، سیدحسین،1387،اساس و مبانی تصویرهنری در قرآن،،،،،https://civilica.com/doc/948481
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، سیدی، سیدحسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1387، سیدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ویژگی های انسان تربیت یافته (فرهیخته) در بعد عاطفی از منظر قرآن کریم
- مهدویت و دلالت های تربیتی آن (به لحاظ تنظیم اهداف، اصول و روش ها)
- مفهوم و معارف مربوط به آموزه حمد و ثنای الهی ، از منظر قرآن و عترت و آثار تربیتی آن
- تبیین و بررسی عدالت تربیتی از دیدگاه امام علی (ع)
- نگاهی اجمالی به دلالت های تربیتی اصول موضوعه انسان شاسی مولوی در راستای برنامه های درسی و ارتباط شاگرد و معلم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.