سال انتشار: 1380
محل انتشار: دوماهنامه فیض، دوره: 5، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_FEYZ-5-1_017
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 73
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اختلال های خواب در کودکان
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: اختلال های خواب در بچه ها شایع است اما به دلیل تظاهرات متفاوت این اختلال ها و بروز آن به صورت رفتاری و یادگیری و عصبی-رفتاری (Neuro–behavioral) کمتر تشخیص داده می شوند. باتوجه به اهمیت و شیوع اختلال های خواب در کودکان، این مطالعه با هدف در نظر گرفتن مشکلات خواب به عنوان علت زمینه ای اختلال های رفتاری و یادگیری کودکان و راه های تشخیص و درمان آن، از مقالات مختلف به تحریر در آمد.مواد و روش ها: این مقاله مروری براساس کلید واژه sleep disorders in children با مطالعه 35 مقاله انگلیسی زبان بین سال های 1993 تا 2000 میلادی و کتاب درسی فوق تخصصی نموی-رفتاری کودکان (Developmental behavioral pediatrics) به رشته تحریر در آمد.یافته ها: طبق مطالعات مختلف، اختلال های خواب شایع ترین شکایات رفتاری در کودکان می باشد که در اثر این مشکلات، کودک دچار علایمی مانند اختلال در؛ توجه و تمرکز، حافظه، یادگیری و رفتاری می شود. انواع اختلال های خواب در کودکان شامل بی خوابی، خواب آلودگی، اختلال های تنفسی وابسته به خواب، کابوس شبانه، اختلال های بیداری، اختلال های ریتمیک حرکتی هنگام خواب و شب ادراری می باشد.همچنین اختلال های خواب در اثر بیماری های دیگر و ضایعات سیستمیک در کودک و یا اختلال های روانی و استفاده از داروهای روانپزشکی به وجود می آیند. نتیجه گیری: با مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه دست یافت که مشکلات خواب در بچه ها شایع است اما اغلب تشخیص داده نمی شود. مشکلات روحی-عصبی می تواند باعث قطع خواب گردیده و منجر به علایم در روز و در شب شود.این مطالعه پیشنهاد می نماید که همیشه اختلال خواب باید در تشخیص افتراقی مشکلات رفتاری و یادگیری کودکان قرار گیرد. بررسی مشکلات رفتاری و یادگیری کودکان و ارتباط آن با اختلال خواب زمینه ای در کودک، می تواند منشا تحقیقات آینده باشد.
کلیدواژه ها:
خواب، اختلال، عصبي- رفتاري، يادگيري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/946812/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریم زاده، پروانه و صفرزاده خوشابی، کتایون،1380،اختلال های خواب در کودکان،،،،،https://civilica.com/doc/946812
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، کریم زاده، پروانه؛ کتایون صفرزاده خوشابی)
برای بار دوم به بعد: (1380، کریم زاده؛ صفرزاده خوشابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر شبکه های مجازی بر روی میسان افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبیرستانی
- بررسی نقش هورمون کنادوتروپین و عملکرد ژن های موثر در مراحل تکوین لقاح آزمایشگاهی
- مقایسه ی روش آموزشی مساله محور با روش استاد محور در تدریس درس (ایمنی در صنعت گروه مهندسی بهداشت حرفه ای)
- بررسی اثربخشی معنویت درمانی بر تاب آوری زنان مبتلا به لوپوس اریتماتوز سیستمیک
- شمارش واحدهای کربوهیدرات در مبتلایان به دیابت نوع یک و اثر آن در کنترل وضعیت متابولیک: مقاله ی مروری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.