سال انتشار: 1394
محل انتشار: مجله مراقبت مبتنی بر شواهد، دوره: 5، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_EBCJ-5-1_001
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 121
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر آوادرمانی بر اضطراب و فشارخون بیماران در انتظار آندوسکوپی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده
چکیده مقاله:
Background: Anxiety is one the main problems of patients on waiting list for endoscopic procedures. Previous studies have indicated adverse effects of anxiety on these patients. Aim: to determine the effect of sound therapy on the anxiety and blood pressure of patients on waiting list for endoscopy. Methods: This was a randomized clinical trial, in which 124 patients on waiting list for endoscopy were randomly divided into control and experimental groups at the department of endoscopy in Mustafa Khomeini hospital in 2012- 2013. Patients in the experimental group received nature-based sounds 20 minutes before endoscopy, while the control group received routine interventions. Anxiety (using spielburger questionnaire) and blood pressure were measured 20 minutes and immediately before endoscopy in both groups. The data were analyzed by independent t-test, chi-square, and Fisher’s exact tests using SPSS (v. 14). Results: In the experimental group, 56.45% were women and in the control group 54.84% were men. The mean score of anxiety in the experimental and control groups was 31.6±3.3 and 68.9 ±9.5, respectively after the intervention (p<0.05). The mean systolic blood pressure of the experimental and control groups after the intervention was 120.6 ±11.5 and 150.0 ±20.8, respectively (P<0.001). Conclusion: Sound therapy had positive effects on reducing the anxiety of patients on the waiting list for endoscopy and may reduce BP and anxiety. Thus, it is recommended as a non-pharmacologic intervention.
کلیدواژه ها:
Anxiety, Sound therapy, Endoscopy, blood pressure, Gastrointestinal Disorders
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/945609/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Rejeh, Nahid و heraevi-Krimooi, Majideh و Nikibakhat, Alireza و Jodiri, Behzad,1394,تاثیر آوادرمانی بر اضطراب و فشارخون بیماران در انتظار آندوسکوپی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده,,,,,https://civilica.com/doc/945609
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394, Rejeh, Nahid؛ Majideh heraevi-Krimooi و Alireza Nikibakhat و Behzad Jodiri)
برای بار دوم به بعد: (1394, Rejeh؛ heraevi-Krimooi و Nikibakhat و Jodiri)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.