سال انتشار: 1398
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی علوم انسانی و توسعه
کد COI مقاله: HUDE01_245
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 149
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه اعتبارات صندوق های غیر دولتی حمایت ازتوسعه بخش کشاورزی با ایجاد اشتغال دربخش کشاورزی (مطالعه موردی: استان فارس)
چکیده مقاله:
هدف: بررسی نقش اعتبارات صندوق های غیردولتی حمایت ازتوسعه بخش کشاورزی برایجاد اشتغال دربخش کشاورزی استان فارس است. روش: پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی است، ازلحاظ چگونگی گردآوری داده ها ازنوع پژوهش های توصیفی (غیرآزمایشی) و ازشاخه مطالعات میدانی محسوب می شودکه با استفاده از منابع کتابخانه ای واسنادی مورد بررسی قرار گرفته است.روش اجرای پژوهش نیز پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش شامل دریافت کنندگان تسهیلات واعتبارات مالی درسال 1396 با جمع مبالغ تسهیلات دریافتی حداقل 150 میلیون ریال ازشش صندوق غیردولتی حمایت ازتوسعه بخش کشاورزی، فعال دراستان فارس می باشد.گزینش جامعه آماری به روش تمام شمارش یا سرشماری می باشد.روش گردآوری اپلاعات دراین پژوهش ازپریر تلفیقی ازپرسشنامه های (مقیمی، 1394 ) و(دواتگران، 1394 ) و( رجائی، 1394 ) می باشد. درپژوهش حاضر پرسشنامه ای با توجه به جامعه آماری ساخته ودراختیار نمونه آماری قرارداده شد.روایی پرسشنامه با استفاده ازروایی محتوایی بررسی شد. برای تآیید روایی محتوایی این پرسشنامه ازاستاد راهنما و دیگراستادان وخبرگان دراین زمینه استفاده شد. جهت تعیین پایایی ابزار تحقیر، تعداد 30 پرسشنامه بین اعضای جامعه آماری توزیع گردید و بکمک نرم افزار آماری SPSS ، آلفای بدست آمده در مجموع برابر با 81 / 0 که در سطح 001 / 0 معنادار بود.در این پژوهش از آزمون های ضریب همبستگی رگرسیون چندگانه رابطه بین متغیرها مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که بین اعتبارات صندوق های غیر دولتی حمایت ازتوسعه بخش کشاورزی استان فارس با ایجاد اشتغال دربخش کشاورزی استان فارس رابطه معناداری وجود دارد. یافته ها: یافته های پژوهش نشان دهنده وجود ارتباط معنی دار بین اعتبارات پرداختی صندوق های غیردولتی حمایت ازتوسعه بخش کشاورزی با ایجاد اشتغال دربخش کشاورزی می باشد.نتیجه گیری:دولت باید با پشتیبانی وافزایش سرمایه این صندوق ها درجهت افزایش اعتبارات، موجب شود تا ایجاد اشتغال دربخش کشاورزی استان فارس نیزافزایش یابد
کلیدواژه ها:
اعتبارات ، اشتغال، صندوق هاي غير دولتي حمايت ازتوسعه بخش كشاورزي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/938745/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قره خانی، علیرضا و مشایخ، فرحناز و حافظی، شهرام،1398،بررسی رابطه اعتبارات صندوق های غیر دولتی حمایت ازتوسعه بخش کشاورزی با ایجاد اشتغال دربخش کشاورزی (مطالعه موردی: استان فارس)،نخستین کنفرانس ملی علوم انسانی و توسعه،شیراز،،،https://civilica.com/doc/938745
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، قره خانی، علیرضا؛ فرحناز مشایخ و شهرام حافظی)
برای بار دوم به بعد: (1398، قره خانی؛ مشایخ و حافظی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مولفه های تربیت اقتصادی زن مسلمان از منظر آیات قرانی
- نقش زنان در معرفت دینی
- نقش زنان در شبکه های اجتماعی
- سبک زندگی زن مسلمان ایرانی در منظومه فکری مقام معظم رهبری
- نقش زنان در سبک زندگی اسلامی ایرانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.