سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: NCOCA06_311
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 107
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی تاثیر تنش رطوبتی و نوع کشت بر رقابت علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) با سیب زمینی
چکیده مقاله:
به منظور ارزیابی تاثیر تنش رطوبتی و نوع کشت بر رقابت علفهرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) با سیب زمینی، آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و در گلخانه و آزمایشگاه دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل کشت مخلوط گیاه زراعی با علف های هرز و کشت مجزای علف های هرز و تیمارهای تنش شامل 12/5%، 25%، 50%، ٪75 و 100 ٪ ظرفیت زراعی خاک بودند که پس از استقرار گیاه زراعی و علف های هرز اعمال شد. نتایج نشان داد در اثر اعمال تنش رطوبتی و همچنین در کشت مخلوط علف های هرز با گیاه زاراعی (سیب زمینی)، حالت رقابت ایجاد شده و گیاه تاج خروس وزن و عمق ریشه خود را کاهش داده و به دنبال آن از ارتفاع بوته نیز کاسته شد. در اثر اعمال تنش رطوبتی بیش از 96 درصد کاهش در وزن خشک زیستتوده تاج خروس مشاهده شد که این امر نشاندهنده آن است که وجود تنش رطوبتی و کمبود آب در هر دو نوع کشت می تواند تاثیر زیادی در وزن خشک زیست توده تاجخروس گذاشته و موجب کاهش آن گردد و این موضوع از نظر کنترل علف های هرز و رقابت آن با گیاهان زراعی بسیار با اهمیت می باشد.
کلیدواژه ها:
وزن ريشه، عمق ريشه، ارتفاع بوته و وزن خشك زيست توده
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/932331/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی اصل، بابک و محمد دوست چمن آباد، حمید رضا و خماری، سعید،1398،ارزیابی تاثیر تنش رطوبتی و نوع کشت بر رقابت علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) با سیب زمینی،دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/932331
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، احمدی اصل، بابک؛ حمید رضا محمد دوست چمن آباد و سعید خماری)
برای بار دوم به بعد: (1398، احمدی اصل؛ محمد دوست چمن آباد و خماری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی تحت دوره های مختلف آبیاری قطره ای
- بررسی اثرات تاریخ کاشت بر عملکرد کل و بازار پسند ارقام سیب زمینی
- ارزیابی عملکرد اقتصادی ، روند تغییرات LAI و RGR در آفتابگزدان تحت تاثیر خاکپوش ها و دورهای آبیاری
- بررسی عملکرد و برخی از صفات مورفولوژیکی سیب زمینی در رقابت با دو گونه علف هرز سلمه تره (Chenopodium album) و تاج خروس (retroflexus Amaranthus)
- تاثیر مقادیر و منابع مختلف سلنیوم برخصوصیات زراعی دو رقم لوبیا چیتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.