سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: JR_STP-5-20_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 211
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از روش الکتروشیمیایی(EC) برای تیمار پساب صنایع خمیر و کاغذ
چکیده مقاله:
مصرف روزافزون آب و کمبود منابع آب تازه در دسترس، استفاده مجدد از پساب در صنایع برای تامین بخشی از آب مورد نیاز صنعت را به موضوعی اجتنابناپذیر تبدیل کرده است. تولید روز افزون محصولات کاغذی به خصوص مصرف روز افزون کاغذ در صنایع بستهبندی از خمیر چوب و همچنین بازیافت محصولات مصرف شده آنها که پیامد آن ورود بخش دیگری از آلایندهها به محیط زیست است، افزایش نگرانیها را در رابطه با محیط زیست در پی داشته است. بدین منظور در پژوهش حاضر، پساب صنایع خمیر و کاغذ (مطالعه موردی: واحد حوضچه هضم پساب یک کارخانه کاغذ بستهبندی) با بهرهگیری از روش الکتروشیمیایی( EC ) مورد ارزیابی و تیمار قرار گرفت. در روش تیمار الکتروشیمایی، نمونهبرداری از حوضچه هضم پساب مطابق کتاب روشهای استاندارد آزمایشهای آب و فاضلاب انجام شد و تاثیر عوامل مختلف از جمله مقادیر COD، TDS و TSS و هدایت الکتریکی پساب بررسی گردید. نتایج نشان داد که در مدت زمان 30 دقیقه، مقدار COD باقیمانده در حجم 500 میلی لیتر پساب، از 985 به 240 میلیگرم در لیتر کاهش یافته است.
کلیدواژه ها:
روش الکتروشیمیایی ( EC ) ، تیمار پساب و خمیر کاغذ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_STP-5-20_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/928680/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جاوید، لاله و کشمیری زاد، الهام و جهان لتیباری، احمد و حافظی، بهنام،1393،استفاده از روش الکتروشیمیایی(EC) برای تیمار پساب صنایع خمیر و کاغذ،https://civilica.com/doc/928680
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، جاوید، لاله؛ الهام کشمیری زاد و احمد جهان لتیباری و بهنام حافظی)
برای بار دوم به بعد: (1393، جاوید؛ کشمیری زاد و جهان لتیباری و حافظی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.