سال انتشار: 1398
محل انتشار: نهمین کنفرانس آسیب شناسی مدیریت منابع انسانی
کد COI مقاله: HAPCO09_006
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 319
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی شاخص منابع انسانی و زیر شاخص های مربوطه به ایران بر پایه شاخص های نوآوری های جهانی (GII) Global Innovation Index
چکیده مقاله:
سرمایه انسانی را میتوان یکی از شاخص های حایز اهمیت در رشد و نمو و نوآوری سازمانی دانست.در حالیکه این مبحث توجه بسیاری از انجمن ها و گروههای بین المللی را به خود معطوف نموده است. بطوریکه در شاخص های نوآوری جهانی (GII) ، یکی از شاخص های داده های ورودی در مبحث اصلی را منابع انسانی بیان نموده است. در این مبحث سعی گردیده تا با توجه به شاخص های نوآوری جهانی برای کشور ایران بین سالهای 2011 تا 2018 و مقایسه آن با کشور سوییس که پیشرو در راندمان شاخص نوآوری کل و دارای رتبه نخست در شاخص کلی نوآوری است، انجام گردیده تا بتوان راهکاری در ایجاد روش های بهبود در زمینه تحقیق و منابع انسانی بدست آورد. شاخص منابع انسانی و تحقیق (Capital Human and Research) شامل سه زیر شاخص تحصیل، تحصیلات دانشگاهی، و توسعه (Education, Territory Education, Development) میباشد و همچنین هر کدام از این سه زیر شاخص نیز دارای شاخص هایی است که با وجود آنها گزارشات نهایی سالانه در شاخص های نوآوری جهانی تهیه گردیده است. در سطح توسعه و نوآوری میتوان گفت که کشورها با استفاده و راهبرد اصولی از این نوع شاخص ها میتوانند زمینه ای را فراهم نمایند تا بتوانند در جهت شناخت نقاط قوت و ضعف خود در بسترهای مختلف از جمله منابع انسانی گام بردارند و زمینه را در راستای اسیب شناسی توسعه منابع انسانی هموار و با شناخت آن نقاط راهکارهایی را جهت بهبود فراهم نمایند. با توجه به مطالعات وسیعی که در زمینه ی منابع انسانی و توسعه آن در سازمانها و یا جوامع مختلف صورت پذیرفته و همچنین با وجود تحقیقات صورت گرفته در این زمینه میتوان نوآوری را ایجاد و بسط نمود. بطوریکه با در نظر گرفتن ارزیابی معتبر و جهانی (GII) و با استفاده از شاخص های نوآوری جهانی که سرمایه انسانی را شامل تحصیل، آموزش دانشگاهی ، و تحقیق و توسعه دانسته و هر کدام از شاخص های مذکور نیز شامل زیر شاخص هایی هستند که نقش به سزایی در تعیین میزان شاخص اصلی را ایفاء میکنند. در این تحقیق سعی بر این شده تا با در نظر گرفتن شاخص های نوآوری جهانی در مبحث سرمایه انسانی و تحقیق برای کشورمان ایران و مقایسه این شاخص ها با شاخص های مربوطه برای کشور سوییس که پیشرو در رتبه بندی نوآوری جهانی است، انجام داد تاگامی به سوی برداشت بجا و بهینه از شاخص ها و درک آنان در راستای تشخیص نقاط قوت و ضعف در جهت شناخت آسیب شناسی سازمانی و بهبود سرمایه انسانی گامهایی برداشت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HAPCO09_006 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/925501/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سازگار، مهشید و پیروی، لیلا،1398،بررسی شاخص منابع انسانی و زیر شاخص های مربوطه به ایران بر پایه شاخص های نوآوری های جهانی (GII) Global Innovation Index،نهمین کنفرانس آسیب شناسی مدیریت منابع انسانی،تهران،https://civilica.com/doc/925501
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، سازگار، مهشید؛ لیلا پیروی)
برای بار دوم به بعد: (1398، سازگار؛ پیروی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مسیله با p نقطه میانه ظرفیت دار (CPMP): مدلسازی، روش های حل و مسایل به کارگرفته شده
- آموزش شبکه عصبی جمعی بر اساس الگوریتم کرم شب تاب
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.