سال انتشار: 1398
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک و هوافضا
کد COI مقاله: MECHAERO04_257
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 328
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه و شبیه سازی رفتار سایشی پوشش پایه نیکل حاصل از فرآیندهای مختلف پاشش حرارتی
چکیده مقاله:
محاسبه میزان مقاومت به سایش قطعات معمولا توسط آزمون های مختلفی در محیط آزمایشگاهی انجام می گردد، که آزمون پین و گوی روی دیسک از مهمترین آنها هستند. در این آزمون رابطه بین عملکرد سایشی و سختی پوشش توسط قانون آرچارد تحلیل می گردد که اثبات می کند حجم حذف شده به علت سایش با سختی پوشش نسبت عکس دارد. امروزه پوشش های پایه نیکل برای بالا بردن خواص سایشی قطعات مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، که روش پوشش دهی تاثیر مستقیمی بر میزان مقاومت به سایش آنها دارد. در این پژوهش به منظور شبیه سازی رفتار سایشی این پوشش ها وقتی به دو روش HVOF† و پلاسما پاشش می شوند آزمون گوی روی دیسک به روش اجزا محدود توسط نرم افزار آباکوس و با استفاده از مدل آسیب جانسون کوک برای یک تحلیل دینامیکی و یک دور چرخش دیسک شبیه سازی شد و نرخ سایش آنها (حجم از دست رفته) محاسبه و با هم مقایسه شد. حجم از دست رفته در پوشش HVOF برابر 0/731mm3 و در پوشش پلاسمایی برابر 0/573mm3 بدست آمد، که نشان می دهد مقاومت به سایش پوشش پلاسما بهتر از مقاومت به سایش پوشش HVOF است. نسبت این اختلاف با نسبت اختلافشان در آزمون تجربی مشابه با تقریب قابل قبول به هم نزدیک می باشد، در نتیجه می توان در صورت بهبود این مدل برای زمان واقعی در مطالعات بعدی از نتایج حاصل از شبیه سازی عددی آزمون سایش گوی روی دیسک برای پوششهای پایه نیکل با دقت قابل قبول استفاده کرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MECHAERO04_257 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/924907/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شفیعی زاده، حسن و جلالی عزیزپور، مهدی،1398،مطالعه و شبیه سازی رفتار سایشی پوشش پایه نیکل حاصل از فرآیندهای مختلف پاشش حرارتی،چهارمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک و هوافضا،تهران،https://civilica.com/doc/924907
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، شفیعی زاده، حسن؛ مهدی جلالی عزیزپور)
برای بار دوم به بعد: (1398، شفیعی زاده؛ جلالی عزیزپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر نرخ کرنش و کربنات کلسیم نانومتری بر خواص تغییر فرم پلی پروپیلن
- پیشبینی انقباض و اعوجاج مخزن رادیاتور ( قطعات جدار نازک ) در فرایند قالبگیری تزریقی با استفاده از روش شبکههای عصبی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- تقویت و بهبود خواص پلی پروپیلن با استفاده از افزودنیهای پلیمری و معدنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه راهکار جهت تمدید ناشی از تاخیر در پرداخت صورت وضعیت های تعدیل در قراردادها
- یکپارچه سازی طراحی اقتصادی-آماری نمودار کنترلی و سیاست تعویض دوره ای با تعمیر حداقلی تحت پارامترهای نامعلوم
- مدلسازی و شبیه سازی رفتار دینامیکی یک نمونه زنجیره سوپاپ
- تحلیل مکانیکی اجزای کاهنده سرعت یک نمونه فلومتر توربینی
- تاثیر بار برشی بر کمانش الاستوپلاستیک صفحات مستطیلی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.