کاهش رسوبگذاری با استفاده از دیوار انحراف جریان در شرایط جزر و مدی
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,716
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICOPMAS07_126
تاریخ نمایه سازی: 14 فروردین 1385
چکیده مقاله:
رسوبگذاری یک مشکل همیشگی در بنادر در رودخانههای جزر و مدی و نیز در خورها بوده است. اختلاف چگالی در طول ورودی بندر یک نیروی محرک برای جریانهای چگال به داخل بندر میباشد. جهت رفع این مشکل و نیز تأمین امنیت ناوبری، عملیات لایروبی به طور مداوم جهت حفظ آن بایستی صورت گیرد لذا میتوان بجای خروج مواد رسوبی از بندر، ترجیحاً از ورود رسوبات در همان ابتدا جلوگیری کرد.
یک وسیله جدید و مؤثر برای کاهش و جلوگیری از رسوبگذاری مواد ریزدانه در بنادر رودخانهای در شرایط جزر و مدی، دیوار انحراف جریان یا (CDW) Current Deflecting Wall میباشد. ادعا میشود که کاهش در نرخ رسوبگذاری در ورودی حوضچه بندر پس از احداث این دیواره ایجاد میگردد.
برای بررسی اثرات یک CDW بر تبادل آب و اختلاط تلاطم در ناحیه انتقالی میان رودخانه و حوضچه بندر، و نیز اثر آن بر کاهش رسوبگذاری، مطالعات گوناگونی صورت گرفته که نتایج تعدادی از آنها در این مقاله عنوان و با یکدیگر مقایسه میگردند.
نویسندگان
نسیم جعفری
کارشناس ارشد مهندسی عمران -آب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :