سال انتشار: 1398
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی مدیریت، اخلاق و کسب و کار
کد COI مقاله: MEBCONF01_062
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 540
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اخلاقیات در بیگ دیتا؛ آیا دیر شده است
چکیده مقاله:
عصر بیگ دیتا آغاز شده است. افرادی در حرفه های مختلف مشغول به فعالیت هستند، به دنبال استفاده و به کارگیری داده های کلانی هستند که از طرق مختلف جمع آوری شده است. ویژگیهای بیگ دیتا )حجم بالا، سرعت بالای تولید، تنوع زیاد، صحت، تغییرپذیری و پیچیدگی( سبب شده تا هر کسب وکاری به دنبال استفاده از بینش ها و اطلاعاتی باشد که به کمک بیگ دیتا میتوان به ارزش آفرینی برای سازمان منجر شود. در عصری که مشتری، حرف اول و آخر را میزند، تصویری کاملی که بیگ دیتا از مشتریان ایجاد میکند، اجازه ارائه تجربهای شخصی سازی شده و اختصاصی را برای آنها فراهم میآورد. سازمانها به دنبال شناخت دقیق از مخاطبان خود هستند و بیگ دیتا و تحلیل آن، بهترین وسیله برای این منظور است. اما کاربران در عصر بیگ دیتا، دو دغدغه اساسی پیدا کرده اند: الف( داده ها، چگونه و از چه مسیری جمع آوری میشوند و ب( از تحلیلهای نشئت گرفته از این داده ها، در چه مسیری استفاده خواهد شد. در این مقاله، در گام نخست، چالشهای اخلاقی پیادهسازی بیگ دیتا در سازمانها مورد بررسی قرار گرفته است، این چالشها در قالب چند سوال مهم در این حوزه مطرح شده اند که پاسخ سازمانها به هرکدام از این سوالات، میتواند مسیر استفاده از بیگ دیتا برای این سازمانها را روشنتر سازد. در بخش بعدی، به بررسی مباحث اخلاقی مطروحه در این حوزه پرداخته شده و تئوریهای مطرح در این زمینه از دیدگاه های فلسفی گوناگون و تاثیرات این رویکردها بر اخلاقیات بیگ دیتا مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین اصلی ترین نگرانیها و چالشهایی که کارکردهای بیگ دیتا در دنیا رقم خواهد زد، برشمرده میشوند. در پایان مقاله نتیجه گیری خواهد شد که با وجود تمامی نگرانیها و چالشهای مطرح شده در ارتباط با اخلاق در بیگ دیتا، آیا هنوز زمانی برای اتخاذ رویکرد اخلاق مدارانه در این حوزه باقیمانده است یا خیر. دانشمندان و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات، بیش از آن که به چرایی یک پدیده توجه داشته باشند، ممکن یا غیرممکن بودن آن پدیده را مد نظر میگیرند و چنین رویکردی در تاریخ بشر، سرمنشا بسیاری از آسیب ها و فاجعه ها بوده است.
کلیدواژه ها:
اخلاق در بیگ دیتا ، چالش های اخلاقی به کارگیری بیگ دیتا ، نگرانیهای بیگ دیتا ، اخلاق مداری در عصر دیجیتال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MEBCONF01_062 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/918316/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی نسب، سیدمهدی و حسینی نسب، سیدمحمد،1398،اخلاقیات در بیگ دیتا؛ آیا دیر شده است،نخستین کنفرانس ملی مدیریت، اخلاق و کسب و کار،شیراز،https://civilica.com/doc/918316
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حسینی نسب، سیدمهدی؛ سیدمحمد حسینی نسب)
برای بار دوم به بعد: (1398، حسینی نسب؛ حسینی نسب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل و ارزیابی ریسک های کیفی در مهندسی نرم افزار
- تاثیر رابطه ای کسب و کار الکترونیک و ظرفیت های مالیاتی
- بهینهسازی چهارچوب مدیریت ذینفعان با بهرهگیری از فاکتورهای حیاتی موفقیت
- بررسی اثربخشی و رضایت مندی ذینفعان تجارت الکترونیک از قوانین و مقررات حاکم بر این حوزه در ایران
- رنگ ها، علایم و تابلوهای ایمنی، استاندارها و چالش ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
- طراحی مدل بازاریابی رسانه های اجتماعی با رویکرد تصمیمگیری چند شاخصه فازی
- بررسی اجزای استانداردهای مدیریت آموزش بر بهبود کیفیت آموزشی در آموزشگاه های شهر یاسوج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.