سال انتشار: 1394
محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
کد COI مقاله: IPMC11_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 155
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینهسازی چهارچوب مدیریت ذینفعان با بهرهگیری از فاکتورهای حیاتی موفقیت
چکیده مقاله:
موفقیت پروژه ضرورتا دستیابی به موفقیتهای مالی نیست. موفقیت از منظرهای مختلفی قابل تعریف میباشد و به مسیولیتها والزامات سازمان وابسته است. بخشی از آن بر اساس گزارش های مطلوب مالی و بخش دیگر هم بر اساس جنبههای کمتر ملموس مثلادستیابی به انتظارات ذینفعان اندازهگیری میشود. بنابراین می توان یکی از حوزههای مدیریتی اثرگذار بر موفقیت پروژه را حوزه مدیریت ذینفعان قلمداد کرد که از تحقق انتظارات ذینفعان حمایت میکند. در این راستا استاندارد مدیریت پروژه، چهارچوبی را برایمدیریت ذینفعان ارایه کرده است؛ اما اینکه این چهارچوب تا چه میزان توان پاسخگویی به فاکتورهای حیاتی اثرگذار بر موفقیتمدیریت ذینفعان را دارا میباشد، مسیلهای است که در تحقیق حاضر مدنظر قرار گرفت. لیکن ابتدا فاکتورها معرفی و سپس با استناد به ادبیات موضوع، بستر آشنایی بیشتر با آن ها فراهم گردید. در بخش بعد، به طور اجمالی توضیحاتی پیرامون چهارچوب مدیریت ذینفعاناستاندارد مدیریت پروژه، ارایه شد و در نهایت با استفاده از اطلاعات گردآوری شده، مقایسه تطبیقی فاکتورهای حیاتی موفقیت مدیریتذینفعان در گامهای چهارچوب مزبور صورت گرفت که میتواند همانند چکلیستی به مدیران پروژه در پیادهسازی مدیریت ذینفعان کمک کند و برای آنها، فرصت بهرهمندی از نتایج موثرش در دستیابی به اهداف پروژه را مهیا نماید
کلیدواژه ها:
ذينفع، استاندارد مديريت پروژه، چهارچوب مديريت ذينفعان، فاكتورهاي حياتي موفقيت مديريت ذينفعان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/620714/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرکمالی، صدیقه،1394،بهینهسازی چهارچوب مدیریت ذینفعان با بهرهگیری از فاکتورهای حیاتی موفقیت،یازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه،تهران،،،https://civilica.com/doc/620714
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، میرکمالی، صدیقه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، میرکمالی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی، تحلیل و بررسی راهکارهای مدیریت ذینفعان در پروژههای ساخت و ساز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- چالش های مدیریت ذینفعان در پروژه های بزرگ صنعت ساخت
- بررسی و شناسایی ذینفعان در پروژه های ساخت، مطالعه موردی: احداث سایت تعمیر ونگهداری شرکت حمل و نقل ریلی رجاء در تهران
- مروری بر مدلهای شناسایی و تحلیل ذینفعان در ابر پروژه های نفت و گاز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Orchestrating Spatial Information Infrastructures for Sustainable Smart Cities in Australia
- پایش و پیش نگری زیست پذیری کلانشهر مشهد تحت شرایط تغییر اقلیم
- اولویت بندی و تعیین محدوده کالبدی بافت تاریخی در هسته مرکزی شهر همدان
- موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های شهری مزارشریف (افغانستان)
- بررسی منابع درآمدزایی با تاکید بر درآمدهای پایدار شهرداری منطقه 5 مشهد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.