سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: JR_STRA-4-15_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 176
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 26 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بحران فزونی مصارف نسبت به منابع
چکیده مقاله:
از آنجا که صندوق های بازنشستگی از جمله نهادهای مهم و تاثیرگذار بر شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه بهشمار می روند، مطالعه و بررسی دقیق مسائل پیش روی آنها اجتناب ناپذیر به نظر می رسد. فزونی بیش از اندازه مصارف بر منابع که امروزه صندوق بازنشستگی کشوری با آن روبه روست، چالشی بزرگ به شمار می آید که به منظور ارائه راهکارهای مناسب، نیازمند شناخت دقیق شرایط و عوامل تاثیرگذار بر وضعیت آن هستیم. در پژوهش حاضر ابتدا تلاش شد تا عوامل کلیدی تاثیرگذار بر وضعیت صندوق بازنشستگی شناسایی شود و سپس بااستفاده از مدلسازی دینامیکی در قالب روش تحلیل پویایی های سیستم، بحران فزونی مصارف بر منابع صندوق بازنشستگی در ابعاد کلان و استراتژیک مدل شده و بااستفاده از شبیهسازی رفتاری، مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته است. نتیجه، مدلی است که بحران فزونی مصارف بر منابع صندوق بازنشستگی را توصیف کرده و بااستفاده از شبیه سازی، رفتار آن را در افق زمانی 20 سال آینده پیشبینی می کند. با آزمون راهکارهای مختلف در محیط شبیه سازی، سیاست های پیشنهادی برای برو ن رفت از وضعیت فعلی ارائه شده است که عبارت اند از: سیاست های مرتبط با قوانین بازنشستگی و جمعیت، سیاست سرمایه گذاری، سیاست ورود صندوق به بازار غیر دولتی، سیاست سرویس مشترک رفاهی و سیاست تغییر سازوکار فعلی صندوق. نتایج شبیه سازی نشان می دهد سیاست های سرمایه گذاری و تغییر ساز و کار فعلی صندوق نسبت به سایر سیاست ها موثرتر است و در بلندمدت نیز تغییر سازوکار فعلی صندوق کارگشا خواهد بود.
کلیدواژه ها:
تامين اجتماعي, بازنشستگي, تحليل پويايي هاي سيستم, سياست گزاري, شبيه سازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/916652/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرتوک زاده، حمیدرضا و رجبی نهوجی، میثم و بایرامزاده، سونا،1392،بحران فزونی مصارف نسبت به منابع،،،،،https://civilica.com/doc/916652
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، فرتوک زاده، حمیدرضا؛ میثم رجبی نهوجی و سونا بایرامزاده)
برای بار دوم به بعد: (1392، فرتوک زاده؛ رجبی نهوجی و بایرامزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.