شناسایی و الویت بندی راهبردهای بازاریابی اینترنتی بر توسعه کارآفرینی شرکت های بیمه

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و توسعه
  • کد COI اختصاصی: ICMET04_168
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 641
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس نیکزاد

کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی دانشگاه آزاد تهران مرکز

چکیده

فناوی اطلاعات و ارتباطات تحولات زیادی در کلیه فعالیت های اجتماعی از جمله کارآفرینی بوجود آورده و نقش مهمی را در فرایند کارآفرینی ایفا می کند .از طرف دیگر کارآفرینی نیز بستر فناوری و لازمه آن می باشد .فناوری اطلاعات و ارتباطات با برخورداری از ویژگی ها و قابلیت های مختلف توانسته است انعطاف پذیری شایان توجهی را در زمینه کارآفرینی از خود نشان دهد. همین ویژگی ها سب افزایش کارایی فناوری در امر کارآفرینی و ایجاد اشتغال شده اند .همانطور که ملاحظه شد فناوری اطلاعات باافزایش سرعت،دقت ، کاهش اندازه مخازن فیزیکی اطلاعات ، ایجاد امکان همکاری از راه دور ، حذف برخی از فسادهای اداری، کاهش هزینه های سیستم یا سازمان می تواند در توسعه کار آفرینی مفید باشد .از کارافرینی نیز به عنوان موتور توسعه اقتصادی یاد میشود که می تواند در رشد و توسعه اقتصادی کشورها با ایجاد اشتغال و رفاه اجتماعی منجر به حل معضل بیکاری شود.هدف از پژوهش حاضر، تبیین مولفه های بازاریابی الکترونیک جهت ایجاد بستر کارآفرینی در صنعت بیمه میباشد. لذا تحقیق حاضر توسعه ای بوده و روش آن توصیفی – تحلیلی می باشد و در تحلیل از روشهای کیفی و کمی به صورت توام استفاده شده است. بدین منظور در بررسی ادبیات موضوع از مطالعات اسنادی و جهت بررسی شاخصهای بازاریابی الکترونیک نمونه موردی از روش پیمایشی-اکتشافی استفاده گردیده است. محدوده و جامعه آماری مورد مطالعه شرکت بیمه ایران در استان تهران بوده که نتایج حاصل از پرسشنامه ها با استفاده از نرم افزار SPSS و روش رگرسیونی تحلیل گردید. نتایج×حاکی از این است که تمامی شاخص هاوزیرشاخصهای پژوهش قابلیت تحلیل درجامعه آماری رادارامی باشند. و شاخص پشتیبانی سازمان و مدیران بیشترین اثر را بر ایجاد بستر کارآفرینی دارا است

کلیدواژه ها

بازاریابی الکترونیک، کارآفرینی، شرکت بیمه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.