سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CECCONF07_038
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,880
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه یک روش ترکیبی جهت تشخیص نفوذ حملات DDOS در اینترنت اشیاء
چکیده مقاله:
امروزه با رشد فناوری اطلاعات امنیت شبکه های کامپیوتری یکی از چالش های بزرگ می باشد. از این رو سیستم های تشخیص نفوذ یا IDSها در حال حاضر جزء اصلی ترین و کاملترین قسمت های یک سیستم پایش یا مانیتورینگ شبکه می باشند IDS ها فناوری های تقریبا جدیدی هستند و این نوید را به ما می دهند که به ما در جهت شناسایی نفوذ در تمامی انواع شبکه ها کمک خواهند کرد. تشخیص نفوذ در واقع فرآیندی است که در آن رویدادها و رخدادهای یک سیستم یا شبکه پایش شده و بر اساس این پایش ها وقوع نفوذ به آن شبکه با سیستم تشخیص داده می شود. یک نفوذ در واقع فعالیت یا عملی است که توسط آن محرمانگی، صحت و تمامیت و یا دسترسی پذیری به منابع دچار اختلال و یا تعرض می شود. در این پایان نامه ما یک چهارچوب کلی به منظور کشف حملات DDoS مبتنی بر روش های داده کاوی مطرح شده است. در ابتدا از از دو مجموعه داده محک زنی NSL-KDD و ISCX 2012 استفاده شده است که این داده ها بدون برچسب فرض شده اند. سپس با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه انتخاب ویژگی بدون ناظر و در نتیجه کاهش بعد را خواهیم داشت. پس از کاهش بعد خوشه بندی داده ها با استفاده از الگوریتم ACO+Rough k-means انجام شده است که با تغییرات پیشنهادی عملکرد مطلوبی را به همراه داشته است. دقت حاصل شده برای خوشه بندی صحیح در روش پیشنهادی در مجموعه داده های ISCX و NSL-KDD به ترتیب برابر با 99.7 و 87 درصد بوده است که در مقایسه با روش های یگر دقت بهتری را داشته است. در انتها نیز با استفاده از داده های برچسب خورده در مرحله خوشه بندی، سه مدل شبکه عصبی، ماشین بردار پشتیبان و درخت تصمیم آموزش دیده و تست شده اند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CECCONF07_038 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/913343/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسنی، امیرحسین و آذربر، علی و تقی زاده، علیرضا،1398،ارائه یک روش ترکیبی جهت تشخیص نفوذ حملات DDOS در اینترنت اشیاء،هفتمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات،بابل،https://civilica.com/doc/913343
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حسنی، امیرحسین؛ علی آذربر و علیرضا تقی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1398، حسنی؛ آذربر و تقی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- امنیت اینترنت اشیاء
- بررسی چالش ها و مشکلات موجود در راه اندازی مراکز تست اینترنت اشیا
- بررسی عملکرد سیستم تشخیص نفوذ در اینترنت اشیاء و چالش های امنیتی آن
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی فرآیند شکل دهی کلینچ در ورق های فلزی و آلومینیومی به روش المان محدود
- Algorithmic designing of the Intake valve and Exhaust valve based on empirical formula by Catia software on Thunder ۰۹ vehicle
- شناسایی مهمترین مولفه های هوشمندسازی در مراکز اقامتی گردشگری (راهنمای جامع جهت افزایش رضایت و جذب گردشگران)
- بررسی الگوریتم های فراابتکاری و نقش آفرینی موثر آنها در سرویس ترکیبی سازمانی
- الگوریتم زمانبندی کارهای چند منظوره برای بهینه سازی خروجی به هنگام محاسبات ابری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.